20. listopadu 2012 • 23:45

Bettman ničí NHL moc dlouho. Musíme se té rakoviny zbavit, řekl Versteeg

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

S každým dalším dnem, kdy se nehraje, roste v hráčích zloba. Alexandr Ovečkin a Ilja Kovalčuk vyhrožují, že už se do NHL nevrátí. Legendy jako Teemu Selänne nebo Daniel Alfredsson by už na led nemusel pustit přibývající věk. A tak se vyjádření hokejistů ohledně výluky zostřují.



"Už jsem vážně hodně naštvaný, není to dobré," řekl útočník Floridy Kris Versteeg v rozohovoru pro radiovou stanici TSN Radio 1050 Toronto.

"Musíme najít ten nejlepší scénář, podepsat novou kolektiví dohodu a pak odstřihnout rakovinu, která náš sport tahne k zemi. Bill Daly a Gary Bettman znečišťují NHL už moc dlouho," nebál se vyslovit názor vítěz Stanley Cupu z roku 2010.


Komisionář NHL Gary Bettman skutečně není oblíbenou postavou. Za posledních 18 let se účastní už třetí výluky a fanoušci na něj pravidelně pískají i při předávání Stanley Cupu novým vítězům.

Kromě Versteega se k jeho počínání vyjádřil i Ian White, zkušený bek Detroitu Red Wings. "Osobně si myslím, že to je idiot. Od té doby, co je u NHL, tak tuhle ligu jenom ničí," vyřkl svoje mínění osmadvacetiletý obránce, který v posledním ročníku nasbíral 32 bodů.

White dále poukázal na stěhování týmu do nehokejových lokalit a na vysoké množství výluk. Všechno svádí na Bettmana. Výluka v NHL vstupuje do svého třetího měsíce a času aspoň na částečnou záchranu sezony je čím dál méně...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud