15. října 2013 • 12:56

Co to je za klauni?! Chtěl sejmout soupeře, po hlavě letěl na střídačku

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Otevřít si dvířka a usednout. Nebo si povyskočit, přelézt střídačku a zařadit se mezi ostatní spoluhráče. Takhle probíhá běžné hokejové střídání, kterých se během jednoho utkání odehrají desítky. To obránce Mike Green z Washingtonu střídá jako frajer - hlavou napřed a nohama nahoru.



Ofenzivní bek Capitals se samozřejmě v zápase s Oilers střídat nechystal, ale na střídačku se proletěl slušně. Nechal se nalákat soupeřem Jessem Joensuuem, který u modré čáry právě přebíral kotouč a byl připraven Fina pěkně tvrdě trefit.

VIDEO: Mike Green se nechal načapat

Jenže zkušený Joensuu se nenechal, lehce uhnul a také využil toho, že Green se zrovna ne úplně přesně trefil. A osmadvacetiletý Kanaďan rázem letěl hlavou napřed na střídačku.

A tam už raději v tu chvíli zůstal a nechal se bleskově vystřídat poblíž sedícím kolegou Stevem Oleksym. Greenovi jinak zápas celkem vyšel, jistil Capitals od modré čáry při úspěšných přesilových hrách a přispěl tak k výhře 4:2.

MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 10. • 01:00
Washington Capitals
Washington Capitals
4:2
ONLINE
15. října
01:00
Edmonton Oilers
Edmonton Oilers
Góly

Domácí: 13:41. Laich, 30:06. Ward, 33:18. Ovečkin, 34:01. Brouwer

Hosté: 09:48. Gordon, 58:18. Acton

Sestavy

Domácí: Holtby (Neuvirth) – Alzner, Green, Urbom, Carlson, Schmidt, Oleksy – Johansson, Bäckstrom, Ovečkin – Laich, Grabovskij, Brouwer – Chimera, Fehr, Ward – Erat, Beagle, Wilson

Hosté: Labarbera (Dubnyk) – Ference, Schultz N., Petry, Šmíd, Bělov, Schultz J. – Hemský, Nugent-Hopkins, Hall – Eberle, Arcobello, Smyth – Joensuu, Gordon, Perron – Brown, Acton, Gazdic

Rozhodčí

Devorski P., Burchell – Devorski G., Racicot

Stadion

Verizon Center, Washington

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud