8. dubna 2014 • 11:43

Hokejista vstřelil gól v zápase, který se teprve bude hrát. A bez něj

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Desátého března NHL musela předčasně ukončit duel mezi Dallasem a Columbusem, na střídačce Stars totiž zkolaboval a následně bojoval o život útočník Rich Peverley. Utkání se bude dohrávat tuto středu a může v něm dojít k jedné velké kuriozitě.



Z původního duelu se sice odehrálo necelých sedm minut, během nich ale dokázal skórovat hostující útočník Nathan Horton. Nicméně NHL rozhodla, že během opakovaného startu se bude hrát celých šedesát minut, ale zápas se už rozběhne za stavu 0:1. A tady přicházíme k věci.

Nathan Horton, autor jediného gólu utkání, je totiž zraněný a je hodně pravděpodobné, že do zápasu proti Stars tedy vůbec nezasáhne. Tímpádem by se teoreticky stal prvním hráčem historie, který skóroval v utkání, do kterého vůbec nenaskočil.

VIDEO: Gól Hortona proti Dallasu

A jak je na tom vlastně Peverley? Úspěšně podstoupil operaci srdce, kde mu upravili nepravidelný srdeční rytmus. "Bude pod lékařským dohledem, v plánu jsou další vyšetření," uvedl generální manažer Dallasu Jim Nill. Nad jeho další hokejovou kariérou ale visí otazník.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud