Jakub Hlaváč
16. prosince 2014 • 09:05

Jágr stojí za trenérem New Jersey: Vyměnit ho by byla největší chyba

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Změna se zdá být nevyhnutelná. Nějaká přijít musí, aby se New Jersey probralo ze své letargie. Aby oživilo své naděje na postup do play off. Ovšem neměla by to být změna trenéra. Alespoň to tvrdí hvězdný Jaromír Jágr, autor dvou asistencí z nočního duelu proti Islanders (2:3sn).



Vězí uvězněni čtyři body za vyvolenou osmičkou Východní konference a navíc mají odehráno více zápasů než jejich konkurenti. Devils se pomalu ale jistě propadají hlouběji a hlouběji do pasti svých výsledků.

Generální manažer Lou Lamoriello se však nechal před nedávnem slyšet, že kouč Peter DeBoer je pro něj stále tím pravým mužem. Mužem, který bude schopen běh věcí otočit ve prospěch svého týmu a vyvede ho z herní i výsledkové krize.

VIDEO: Ďáblům nevyšel ani zápas proti Islanders

Stejný názor má i Jaromír Jágr. „Vyměnit ho by byla jedna z největších chyb, kterou by mohli udělat,“ nechal se slyšet ne webu northjersey.com. „Upřímně, bez jejich systému by to s námi bylo ještě daleko horší,“ vyznal se.

Dvaačtyřicetiletá hvězda vede klubové bodování (5+15) a je přesvědčena, že mužstvo za svými představenými stále pevně stojí. Že se v kabině nechystá žádná rebelie proti nastoleným pořádkům, vzpoura proti vedení.

„Víte, co je náš největší problém? Tak se podívejte na marodku. Vždyť nám chybí první dvě formace!“ nabídl Jágr svou analýzu. Pravdou je, že kádr jeho celku je mimořádně marodný.



Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud