22. prosince 2016 • 10:10

Tvrďák Gudas okusil vlastní medicínu. Oshie ho poslal na střídačku!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obávaný český drsňák Radko Gudas se na obratu Philadelphie v zápase proti Washingtonu (3:2 v samostatných nájezdech) podílel šťastnou asistencí, ještě před tím ale okusil i trochu své medicíny. Nájezdový mág T. J. Oshie ho totiž přišpendlil na mantinel tak šikovně, že se český obránce velkou částí těla nedobrovolně ocitl na střídačce Flyers.



Většinou je to on, kdo rozdává tvrdé rány a hity, teď byl ale Radko Gudas na opačném konci. A měl co dělat, aby neskončil potupně na vlastní střídačce. Gudas chvíli před koncem první třetiny vyvážel puk z vlastního pásma, jednoho napadajícího hráče ještě zvládl obejít, dál už to ale nešlo.

T. J. Oshie totiž ukázal, že není jen extrémně šikovný s hokejkou, ale umí zahrát i pěkně do těla.

Českému obránci parádně přehradil cestu do středního pásma a nabral ho tak šikovně, že Gudas přepadl horní polovinou těla přes mantinel a jen shodou náhod se neocitl u spoluhráčů na lavičce celý...

Po zápase mohl mít ale lepší náladu obránce Philadelphie. Jeho střela ve druhé třetině odrazila tak šikovně, že Michael Raffl mohl vyrovnat na 1:1. I druhé vedení Washingtonu pak Flyers smazali a také díky chladnokrevnosti Jakuba Voráčka , který v nájezdech srovnal v poslední sérii, mohli slavit výhru 3:2.

Nájezdový mág T.J. Oshie se právě chystá "vystřída" Radka Gudase
Nájezdový mág T.J. Oshie se právě chystá "vystřída" Radka Gudase

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud