7. března 2017 • 15:39

Utržený vagon! Nejtěžší pořízek v NHL zbořil tři hráče najednou

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padni komu padni, když jde do tuhého Dustin Byfuglien prostě nerozlišuje. Utržený vagón z Winnipegu sestřelil proti San Jose jedním hitem rovnou tři hráče, co na tom, že jeden z nich byl také jeho defenzivní parťák Tobias Enström. Vyhnout se rozjetým stodvaceti kilogramům živé váhy je dost problematické.



Zastavit se před Byfuglienem je prakticky nemožné, najít v NHL těžšího hráče by se vám nejspíš nepovedlo. Americký univerzál navíc umí se svou postavou skvěle zacházet, když někoho chce srazit, oběť se svému osudu většinou nevyhne.

Střeleckému pokusu nováčka Marcuse Sörensena ze San Jose zabránit nedokázal, ale pokusy o dorážku rázně utnul. Sörensena smetl a vzal sebou i všechno, co bylo kolem - tedy ještě Justina Brauna a spoluhráče Enströma. Všichni se pak ocitli na jedné hromadě a netradiční situaci si prohlížel dlouze i gólman Hellebuyck.

Komický ale nebyl jen střet, povedl se také výrok sudího. Ten s poněkud přecitlivělým okem poslal Byfugliena na trestnou lavici za hákování...

VIDEO: Byfuglien smetl všechno, co mu stálo v cestě

MATCH OVERVIEW LEGACY
7. 3. • 02:00
Winnipeg Jets
Winnipeg Jets
2:3
ONLINE
7. března
02:00
San Jose Sharks
San Jose Sharks
Góly

Domácí: 11:27. Morrissey, 59:53. Scheifele

Hosté: 09:45. Pavelski, 47:26. Bødker, 59:34. Pavelski

Sestavy

Domácí: Hellebuyck (Hutchinson) – Enström, Byfuglien, Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, Thorburn.

Hosté: Dell (M. Jones) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – J. Thornton, Pavelski, Marleau – Couture, Bødker, Sörensen – Hertl, J. Ward, Haley – Tierney, M. Karlsson, Donskoi.

Rozhodčí

Stadion

MTS Centre, Winnipeg

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud