10. října 2017 • 12:12

Tvrdá rána pro Přibyla! V Calgary si poranil koleno a sezona mu skončila

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když už to vypadalo, že by mohl český útočník Daniel Přibyl zabojovat o trvalé místo v NHL, osud mu znovu vystavil stopku. Bývalý hráč Sparty se během přípravného kempu Calgary srazil se spoluhráčem a podruhé v kariéře si přetrhl křížový vaz v koleni. Český útočník už je po operaci, kvůli které vynechá celou sezonu. Místo boje o pozici v týmu s Jaromírem Jágrem ho tak čeká další rehabilitace.



Už se zdálo, že to tentokrát vyjde. Český útočník Daniel Přibyl vstupoval do hlavního kempu Calgary s velkou nadějí, že by mohl alespoň nakouknout do NHL. Už druhý den kempu se ovšem srazil s Markem Giordanem a z ledu odkulhal.

Diagnóza? „Přetrhnul jsem si znovu zkřížený vaz v koleni,“ potvrdil pro iSport.cz samotný útočník Flames. Český talentovaný hráč se tak opět vrátil do Čech, kde ho čeká dlouhá rehabilitace.

Už v létě v rozsáhlém rozhovoru pro deník Sport mluvil o možném konci kariéry, přestože měl NHL na dosah. O dalších plánech ale aktuálně jasno nemá. Prioritou je rehabilitace a brzké uzdravení. „Nevím, co přesně k tomu teď říct, necítím se na to přesně popisovat, jak mi je a co bude dál,“ řekl odchovanec Sparty.

V uplynulé sezoně AHL odehrál vinou otřesu mozku a zranění kyčle jen 33 zápasů, v nichž nasbíral patnáct bodů za pět gólů a deset asistencí. V následující sezoně už měl dostat šanci u Flames, svědčí o tom i fakt, že si ho tým Jaromíra Jágra a Michaela Frolíka ponechal na soupisce.

Daniel Přibyl odjel z ledu zraněný
Daniel Přibyl odjel z ledu zraněný

Zima v Calgary? Jarda koupí kožich a udrží se v teplíčku, směje se Špaček
Video se připravuje ...
ANKETA: Jágr míří do Calgary. Zapadne do konceptu týmu? Odpovídají redaktoři deníku Sport
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud