11. července 2018 • 17:30

Vrána slaví s pohárem. Už jsem měl kapku v krvi, vysvětluje tetování

Autor: jap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stanley Cup v Česku, den druhý. Po Michalovi Kempném, který s pohárem řádil v Hodoníně a v Brně, přišla ve středu řada i na Jakuba Vránu. Útočník Washingtonu ukázal slavnou trofej na radnici v pražských Letňanech a poté se přesunul před místní obchodní centrum, kde už na něj čekal dav fanoušků.



Pražskému rodákovi je teprve 22 let, přesto už vyhrál trofej, na kterou někteří hokejisté čekají celou kariéru a třeba se ani nedočkají. „Užívám si to, ještě mi to ale úplně nedochází. Postupem času si to budu víc uvědomovat,“ usmíval se forvard Capitals, který po tiskové konference na radnici v Letňanech, kde v místním klubu s hokejem začínal, vyrazil za fanoušky.

Vrána vzal Stanley Cup limuzínou do centra Prahy, pilo se z něj šampaňské
Video se připravuje ...

Přiznal také, že se prestižní sportovní trofej pořádně pronese. „Na ledě se to nezdálo tak těžké, když s tím ale teď furt chodím už od půl desáté, je to trošku posilovna,“ uznal s úsměvem Vrána. Zároveň zmínil přísná pravidla, která oslavy se slavným pohárem provázejí.

„Lidi se ho můžou dotknout, nad hlavu ho ale můžou zvednout jen hráči nebo někdy s nimi,“ vysvětloval Vrána a zmínil i odpovědnost, kterou jako majitel cennosti na jeden den má. „Určitě se na pohár dává velký pozor. Trošku strach tam je, zatím je ale v dobrých rukách.“

I fanoušci si mohli na slavný Stanley Cup sáhnout...
I fanoušci si mohli na slavný Stanley Cup sáhnout...

Před letňanským obchodním centrem Stanley Cup ukázal fanouškům a zároveň odpovídal na otázky herce Martina Dejdara, který celou akci moderoval. Řeč přišla i na Vránovo tetování, které si nechal vytvořit právě po zisku hokejového grálu.

„To byla součást oslav,“ usmíval se 22letý forvard. „T. J. Oshie zavelel, že se jdeme tetovat a já už měl  kapku v krvi,“ zmínil hráč Capitals bouřlivé oslavy, které po výhře Washingtonu zaplavily sociální sítě.

Stanley Cup? Guláš do něj lít nebudu, smál se Vrána. Chce ho vyhrát znovu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud