Ondřej Kuchař
Premium
5. května 2019 • 16:00

GM nároďáku Nedvěd o řádění Pasty a Hertla: Pocity? Pere se to ve mně

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z pozice bývalého špičkového hráče NHL přeje všem českým hráčům za oceánem úspěch. Ideálně zakončený křepčením s Pohárem a prstenem. Jako generální manažer a hlavní stavitel národního týmu by však Petr Nedvěd také viděl hvězdy sobotní noci Davida Pastrňáka s Tomášem Hertlem v reprezentaci. „Oba by byli rozdílovými borci, přejeme jim ale úspěšné play off,“ říká v rozhovoru pro iSport Premium autor 759 bodů z nejlepší světové ligy.



Sledoval jste noční jízdu dua Pastrňák -Hertl?
„Samozřejmě, viděl jsem to. Byli oba výborní, rozhodli o vítězství svých mužstev. Moc jim to přeju, v momentální chvíli je to pro ně cesta za snem. Když by to nedopadlo, počítáme s nimi, jsme domluvení. Zatím ale nemá cenu předbíhat. Každý by si je přál mít tady, z mé role manažera národního týmu je to samozřejmě jasné. Okamžitě bychom je do Bratislavy brali. Není to ale snadné, dokážu si představit, že přepnout ze dne na den z boje o Stanley Cup na reprezentaci, je těžké.“

Zníte ale tak, že se ve vás pocity dost perou. Fandit jim, nebo být naštvaný, že vyhráli a nepřijedou.
„To máte pravdu, pere se to ve mně. Sportovně jim to moc přeju, ale raději bych je viděl v reprezentačním dresu. Takový je hokejový život, bereme to, jak to je. Oba kluci by byli rozdíloví a moc by nám pomohli, to je jasné.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud