Tereza Janovská
7. června 2019 • 13:50

Napětí ve finále NHL vrcholí! Fanoušci Bostonu se porvali mezi sebou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se jen tak nevidí. Nejen v NHL, kde se fanoušci k sobě většinu času chovají uctivě, ale v hokeji celkově. Pátý zápas finále mezi Bostonem Bruins a St. Louis Blues byl pořádně vyostřený. Vše zapříčinil neodpískaný faul v 51. minutě, který Boston pořádně zařízl a domácí fanoušci takovou křivdu jen horko těžko skousávali. Kromě toho, že zasypali led odpadky, se i porvali. Ne však s fanoušky soupeře, s těmi až později, ale mezi sebou.



Neodpískaný faul je hodně naštval. A nejen je. Když v polovině třetí třetiny Tyler Bozak přímo před zraky sudího podrazil Noela Acciariho, každý čekal, že budou hrát domácí přesilovou hru. Ale nestalo se tak. Místo toho David Perron jen pár vteřin poté vstřelil gól na 2:0 pro hosty, ten se nakonec ukázal být vítězným, Boston nakonec prohrál 1:2.

Rozzuření fanoušci Bostonu byli jako u vytržení. Nejdřív zasypali led odpadky, jejich horké hlavy to však nezchladilo. Vzápětí se totiž mezi sebou začali i hádat, jeden z nich pak vychrstl pivo do obličeje druhého a už to jelo. Po zápase pak na internet unikla videa, na kterých je jasně vidět, že se mezi sebou porvalo hned několik fanoušků Bostonu. A rozhodně to nebyla jenom nějaká rádoby strkanice. Vzduchem lítalo pivo, pěsti, nechybělo ani škrcení, někteří dokonce nebezpečně padali na sedačky…

Jestli byl celý incident zapříčiněný právě neodpískaným faulem nebo jenom nějakou neshodou na tribuně není jasno. Každopádně chuť na šarvátku některé z nich nepřešla ani po skončení zápasu, kdy se do akce vložili i fanoušci Blues. Na ty totiž neustále dotíral jeden z bostonských diváků, a tak netrvalo dlouho a servali se během několika minut znovu.

Vyostřené finále čeká ještě minimálně jeden zápas. Blues vedou v sérii 3:2 a jsou krůček od zisku Stanleyova poháru. Bude vyhrocený v publiku i ten další zápas, který se hraje tentokrát v St. Louis?

Fanoušci Bostonu se porvali i mezi sebou
Fanoušci Bostonu se porvali i mezi sebou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud