Zdeněk Janda
17. února 2024 • 14:00

Ahoj, já jsem... Jágr baví zámoří, mluvil s koučem. Přitom to začalo slzami

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PITTSBURGHU | Seděl u stolu s přítelkyní Dominikou, když k němu přišel současný kouč Pittsburgh Penguins. „Ahoj, já jsem Mike Sullivan.“ Potom se přidal teprve 38letý generální manažer klubu. „Já jsem Kyle Dubas.“ Ani oni dva si nemohli nechat ujít první veřejné vystoupení české legendy v rámci víkendových oslav, když Jaromír Jágr promluvil v Rivers Casino. Slyšel aplaus vestoje, potom se vydal do zasněžené noci a šel se chystat na sobotní trénink. Reportér webu iSport.cz a deníku Sport to sledoval zblízka.



Když na televizní obrazovce běžely některé z jeho gólů, lidé v zaplněném sále spontánně zatleskali. Přivítali ho skandovaným potleskem vestoje.

Český veterán, druhý nejproduktivnější v historii NHL, se mohl přesvědčit, že je opravdu doma. Tam, kde patří.

Zjitřené doby, kdy na něj fanoušci bučeli, když do města přijel jako soupeř, jsou nenávratně pryč. Také tahle beseda pro několik stovek hostů to jasně ukázala.

„Víte, my jsme na něj nebučeli, že bychom ho neměli rádi. Ale proto, že hrál za našeho úhlavního nepřítele. Navíc tam byl nejlepší hráč,“ vysvětloval někdejší útočník Phil Bourque, jenž s Jágrem vyhrál dvakrát Stanley Cup v letech 1991 a 1992.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
7
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud