Zdeněk Janda
19. února 2024 • 13:50

Pohled za kulisy 68: Únava, chvála od Dominiky. Kdo Jágra dlouze objímal?

Autor: Zdeněk Janda, inf
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Viděli jste, jak si podmanil Pittsburgh. Jak uhranul děkovnou řečí. Jak dojalo jeho gesto díky rodičům. Jak vyjel na led při rozcvičce, pak ve stylu The Last Dance si vychutnal aplaus vyprodané arény. Jaromír Jágr prožil večer, na který nezapomene. A s ním i celý český hokej. Ale díky iSport.cz se dozvíte i to, co jste neviděli. Třeba jak na legendu dolehla únava, jak ve svém skyboxu nad ledem neustále přijímal gratulace. Pojďte s námi nahlédnout do zákulisí večera alá 68.



Sedl si do pohodlné židle ve skyboxu, opřel se a na dlouho se zadíval před sebe. Zdálo se, že na chvíli přestal vnímat, co se děje.

„Teď to na mě dolehlo, jsem fakt unavenej,“ řekl krátce reportérovi iSport.cz, kterého nechal v posledních dnech nahlédnout i do míst, kam televizní kamery nesměly. Jako naposledy do skyboxu nad ledem, v němž na úchvatnou show koukali jeho nejbližší a kamarádi.

Z emočního hlediska se vyšťavil. Kdo by se divil? Ovšem zvládl to s grácií sobě vlastní.

„Taky se mi to moc líbilo. A ta jeho řeč byla fakt dobrá, musím ho pochválit,“ usmívá se přítelkyně Dominika, která spolu s maminkou byla u hlavního hrdiny nejblíže.

Také jeho dlouholetá partnerka si oddychla, že všechno klaplo. Za ostře sledovaného přítele, který byl v jednom kole, si vzala na starost organizační věci. Takže ještě během odpoledne kontaktovala známé, jak se dostanou do skyboxu, řešila s nimi detaily. Byla v jednom kole.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud