7. prosince 2012 • 12:23

Ex-Tygr Stewart pláchl i z Německa. Už podruhé! Přesto se mu klaní

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sbalit kufry a nashle. To umí kanadský útočník Chris Stewart velmi dobře. Rychlou rozlučkou se prezentoval v Liberci, teď podruhé zamával i druholigovému německému Crimmitschau. Chtěl se připravit na start NHL. Inu, poněkud předčasné…



Z Česka utekl, v Liberci jeho chování považovali za značně nestandardní. To v Německu se s Chrisem Stewartem loučí díky. Kmenový hokejista St. Louis Blues zanechal u Eispiraten velmi dobrý dojem. Ve 14 zápasech nabíral 19 bodů (6+13). Působil u nich před miništací u Bílých Tygrů i po ní.

V dresu Bílých Tygrů nevydrželi Stewart (vlevo) se Simmondsem příliš dlouhoFoto Pavel Mazáč (Sport)
„Navzdory tomu, že odešel prakticky přes noc, mu chceme poděkovat. Všichni jsme vděční, že jsme mohli pracovat s hokejistou jeho kvalit,“ stojí na oficiálním webu klubu. „Chris navždy zůstane v paměti našich fanoušků i vedení mužstva,“ pokračuje oficiální prohlášení.

Pětadvacetiletý hokejistu prý vyzval agent, aby se vrátil do zámoří a připravil se na restart NHL. Zdálo se, že jednání mezi majiteli a hokejisty se blíží ke zdárnému konci, bylo by zbytečné riskovat zranění. Jenže bohužel, rokování opět krachla.

Stewart si tak doma užije maximálně tak Vánoce. A kdo ví, třeba se do Crimmitschau vrátí i potřetí…

Vstoupit do diskuse
0