22. listopadu 2012 • 13:04

Stewart se vrátil z Liberce do Německa a hned zbušil soupeře

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dresu Liberce byl nevýrazný, zato druhá německá liga, ta Chrisi Stewartovi sedí. Líbí se mu město a také hluční fanoušci, kteří fandí během celého zápasu. Ti vyburcovali kmenového hráče St.Louis Blues natolik, že shodil rukavice a místo umění s holí za sebe nechal mluvit pěsti.



Druhá německá hokejová liga by nezněla za normálních okolností pro hokejového fanouška zrovna vábně, ale během výluky v NHL v ní válčí rovnou 11 hokejistů ze zámoří.


V dresu Crimmitschau válí například Clarke MacArthur, útočník Toronta Maple Leafs nebo právě Chris Stewart, který se do městečka s dvaceti tisíci obyvateli vrátil po krátké anabázi v Liberci. A hokejem se u našich západních sousedů baví.

Minulý čtvrtek v utkání proti týmu Fischtown Pinguins zaznamenal při výhře 5:2 dvě nahrávky a když se mu nelíbilo chování Sergeje Stase v dresu hostů, s klidem se pustil do pěstní výměny.

Jedenadvacetiletý běloruský mladík sice začal pořádně zostra a hned jeho první rána Stewarta rozhodila, ale kanadský pořízek je zkušený borec, který pravidelně v zámoří shazuje rukavice. Nakonec ve rvačce triumfoval, i když to bylo částečně díky tomu, že Stasovi přetáhl dres přes hlavu.

Vstoupit do diskuse
0