7. ledna 2019 • 19:51

Bokroš chce po kritice hráčů skončit u slovenské dvacítky: Zasáhlo to i rodinu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Ernest Bokroš hodlá po osmi letech skončit u slovenské hokejové reprezentace do 20 let. Dotkla se ho kritika hráčů na sociálních sítích po mistrovství světa v Kanadě, na němž Slovensko obsadilo osmé místo. Kouč to oznámil na dnešní tiskové konferenci v Bratislavě.



Do Bokroše a manažera Romana Úlehly se na facebooku pustil útočník Martin Pospíšil, k němuž se přidal i Miloš Fafrák.

"Pro mne je prvořadá rodina a tato kauza ji zasáhla. Žádná práce za to nestojí. Pokud máme být takto dehonestováni, tak to nebude chtít dělat nikdo. Nemám chuť pracovat za takovýchto okolností," prohlásil Bokroš.

Pospíšil kritizoval trenéra mimo jiné za to, že ho na šampionát vzal až na příkaz generálního manažera reprezentace Miroslava Šatana.

Podle Bokroše ale byl problém v tom, že byl Pospíšil před turnajem nemocný. Potíže s vyzvednutím na letišti zase podle kouče způsobilo to, že hráč přiletěl na žádost klubu až později, a to právě v době, kdy se zbytek týmu přesouval na stadion.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud