21. prosince 2022 • 10:35

Češi si před MSJ poradili s Lotyšskem. Szturc v přípravě zazářil dvěma góly

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejoví junioři zahájili závěrečnou herní přípravu před světovým šampionátem vítězstvím nad Lotyšskem 6:3. Dva góly dal v utkání v kanadském Halifaxu Gabriel Szturc. Generálka čeká svěřence trenéra Radima Rulíka v noci na pátek SEČ proti Švýcarsku.



Český tým jako první inkasoval ve 4. minutě, ale ještě v první třetině skóre otočil. Definitivně mladí reprezentanti zápas rozhodli v polovině závěrečné třetiny, kdy se během dvou minut trefili Szturc, David Moravec a Ondřej Becher.

Do hry zatím nezasáhl Jiří Kulich, nejlepší střelec letošního mistrovství světa hráčů do 18 let, který by měl patřit mezi klíčové útočníky českého týmu. Nenastoupili ani obránci Stanislav Svozil a David Špaček a útočníci Jakub Kos a Eduard Šalé.

Do mistrovství světa v Halifaxu a Monctonu vstoupí česká dvacítka v noci na úterý 27. prosince zápasem proti domácí Kanadě.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud