5. května 2013 • 08:30

FOTO: Pusťte mě na něj! Hvězdný Voráček se chtěl za tým i rvát

Autor: wak
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Moc pozitivních zjištění sobotní porážka českých hokejistů s domácím výběrem nepřinesla, ale některá přece! Vedle toho, že brankář Salák dokázal obstát při své premiéře na mistrovství světa i v zápase s jedním z favoritů, ukázali reprezentanti nebojácnost v ostrých strkanicích.



V zahajovacím duelu s Běloruskem nebylo potřeba někoho umravňovat. To výběr pořádající země, rozhozený pátečním zaváháním se Švýcarskem, sáhnout do obličeje českým soupeřům neváhal.

Na ledě se jiskřilo už od první třetiny. Třeba když ne zrovna přátelsky do sebe cestou na střídačku narazili Jakub Voráček s Erikem Gustafssonem. Ti dva se přitom znají víc než dobře, v NHL společně bojují v dresu Philadelphie. V reprezentaci jdou však tyto vazby stranou.

Voráčkovy pěsti ale létaly až se sirénou ukončující druhou třetinu, kdy se v souboji o poslední puk nepohodl u mantinelu s Gabrielem Landeskogem. Z následné hromadné strkanice vyčnívala právě tato bitka.

Voráček ukázal už i v zámoří, že když je třeba, tak se porvat umí. V dubnovém zápase s Washingtonem se mu nezdál zákrok na hvězdného kapitána Clauda Girouxe, shodil rukavice a soupeř odjížděl v krvi.

VIDEO: Voráčkova nedávná msta za zákrok na Girouxe

Ze šlágru sobotního programu odjížděl s krví v obličeji pouze Jiří Tlustý, kterého počastovali Švédové během utkání dvěma hrůzně vypadajícími krosčeky do obličeje. Rozbroje pokračovaly i v úvodu třetí části. Na přehled těch nejzajímavějších se podívejte v naší fotogalerii.

Kromě Voráčka se do bitky zapojil i Hanzal
Kromě Voráčka se do bitky zapojil i Hanzal

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud