23. května 2013 • 11:50

Parta za neúspěch na turnaji nemohla, řekl čtenářům Plekanec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT | VIDEO | Po brzkém vyřazení ze Stanley Cupu si chtěl sezonu prodloužit o čtyři zápasy na mistrovství světa. Nakonec zůstalo jen u dvou. Týmově nepovedený turnaj bilancoval pro čtenáře iSport.cz Tomáš Plekanec. "Už teď se ale těšíme na olympiádu," potvrdil odhodlání v exkluzivním chatu.



Tomáš Plekanec pro iSport TV o NHL i nepovedeném mistrovství světa
Video se připravuje ...

Proč skončilo mistrovství krachem? Jak vychází s trenérem Hadamczikem? Jakou předpovídá budoucnost Tomáši Hertlovi a Pavlu Francouzovi? Na to i mnohé otázky ze soukromého života odpovídal čtenářům Tomáš Plekanec. Projděte si celý chat zpětně.

Tomáš Plekanec

PEpis, 23. května 2013
Ahoj Tome, myslíš že si Kabelka ještě v Montrealu zahraje? Nebo zda vůbec někde v NHL? Mám obavy aby nedopadl stejně jako Roman Hamrlík. Díky za odpověď a pěkný prázdniny!
Vypadá to, že v Montrealu asi ne, ale v NHL určitě. Jeho schopnosti na přesilovce a v rozehrávce jsou stále na hodně vysoký úrovni.
Jirka, 23. května 2013
Slavia nebo Sparta?
Kladno :)
Lojza, 23. května 2013
Jíš zdravě?
Tak jsi mě snad viděl, ne? :)
Don Višňák, 23. května 2013
Jsou chytřejší novináři v Kanadě nebo Česku?
Podle mě novináři neví nic ani tam ani tady :)
Mišule, 23. května 2013
Dobrý den, co si myslíte o Pavlu Francouzovi? Má šance do budoucna v národáku nebo v nějakých zahraničních ligách? Děkuju.
Tak určitě :) Francík je výbornej brankář a dobrej kluk. Předpoklady k nároďáku nebo pro odchod do zahraničí určitě má.
Savio, 23. května 2013
Ahoj Pleky. Moc Ti fandím i v NHL a přeju Ti hodně zdraví.. MS za námi,, jak se těšíš na olympiádu? A druhá otázka,, chutná Ti marmeláda? ;-)
Marmeláda je dobrá, ale mám radši Nutellu :)
Daniela, 23. května 2013
Jak se ma takova divka ne medialne znama seznamit s hokejistou z NHL či reprezentace?
Z doslechu jsem slyšel o Kozičce :)
Ruda Hess, 23. května 2013
Zdravím tomáši, myslíte, že Tomáš Hertl je již připraven na odchod do NHL a prosadil by se hned v první sezoně?
Tomáš je technicky vybavený a má i dobré fyzické parametry na to, aby se brzy prosadil. Jestli se podaří prosadit se hned záleží hodně na vedení týmu, ale má velkou šanci prosadit se brzo. Otázka je, jestli by mu ještě neprospěl rok ve Slavii, protože trenér Růžička ho určitě nechá hodně hrát. Navíc by hodně objížděl i reprezentační turnaje, což by mu taky prospělo.
Machy, 23. května 2013
Prestoupi nakonec Jarda Jagr za Vami do Montrealu,kdyz Vam to spolu tak slo na Kladne behem vyluky?Preji at se Vam dari,jste sympatak.
Bylo by to super, určitě by se nám hodil. Měl bych pro něj dobré místo v útoku :)
SASA, 23. května 2013
Dobry den, chci se zeptat kdyz ste byl mladý jestli jste měl někdy problém ze se vam nepovedl zapas trener a vedeni klubu se na vás vyrvalo a reklo ze jste spatnej uz delší dobu a všechno mozny. A prosil bych ještě jak ste se z toho dostával a co vam pomáhalo? Předem děkuji
Osobně se mi to nikdy nestalo, ale týmově hodněkrát. Nesmíš to vzdát, musíš myslet pozitivně a připravit se dobře na další zápas.
lukas, 23. května 2013
Čau Tome, v první řadě díky za vše co pro ČR děláš :-) byl bys pro aby se MS 2015 hrála alespoň skupina v Brně? vím že to z hlediska haly není možné, ale budeme dělat, že by to šlo :-)
V Brně by to určitě bylo super, škoda, že tam není větší hala, atmosféra je tam pokaždé super.
AdamH, 23. května 2013
Ahoj, kdo je ti nejbližší v šatně Montrealu a viděl jsi teď nějaký dobrý film? Díky A.
Ne, nestihl jsem ani Babovřesky :)
hobit, 23. května 2013
Ahoj Pleky,já se jen divim jakto, že ještě nejsi kapitánem Montrealu, když už tam jsi takovou dobu!Kdybys byl Kanaďan, tak už si kapitánem dávno! Jaký je tvůj názor na Dona Cherryho a jeho mnohdy protievropské bláboly?Díváš se na jeho pořad,nebo někdo z hokejistů? Díky za odpovědi!
Dona Cherryho občas sleduju a vždycky se u jeho pořadu hodně nasměju :) Františka by ho dobře okomentovala :)
Martina, 23. května 2013
Co podle tebe bylo největším překvapením na letošním MS a co zklamání? Kromě naší reprezentace. Díky :)
Největším překvapením byla Francie s Ruskem a zklamala mě chabá atmosféra. Jedna z nejhorších co jsem na MS zažil.
Ondra, 23. května 2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká byla nejlepší hokejová rada kterou jste dostal? A proti jakému golmanovi se vám hraje nejhůř? Díky
Nejhůr se mi hraje asi proti Martinu Brodeurovi a Ryanu Millerovi.
Tomáš Plekanec - Fanpage, 23. května 2013
Ahoj Tomáši, za Tvoji oficiální fanklubovou stránku na Facebooku bychom se Tě chtěli zeptat na 3 věci: 1) Viděl jsi naší stránku? Pokud ano, co na ni říkáš? 2) Jak vypadá Tvůj den v Montrealu, když hrajete domácí zápas? 3) Smíme Tvé odpovědi na naše otázky použít na stránce? :) Děkujeme za odpovědi :) Admini Lenka, Mariana, Martin, Šárka PS: Pozdravuj Lucku a Matyáška
1. O stránce jsem samozřejmě slyšel, děkuju za vaší podporu :) 2. Jídlo - trénink - jídlo - spánek - jídlo - zápas - jídlo. A hodně pití :) 3. Tak určitě ;)
Kmouč, 23. května 2013
Ahoj, co říkaš na výsledek?
Brno - Sparta? To mě včera překvapilo :)
ing. kralik, 23. května 2013
Ahoj pleky jsi ,fakt borec ze jsi prijel na MS ,skoda ze to.nevyslo ,snad to vyjde na OH ...Jinak at se daří v sezoně ,jenom se chci zeptat na Subana jestli je fakt tak dobrej :) ,ze je pořád na ledě? Dík
Subban je dobrej a ví to o sobě :)
Tomáš.K, 23. května 2013
Těšíte se na MS v Česku v roce 2015?
To je ještě daleko, to už budu starej :)
J.J.68, 23. května 2013
Ahoj Tome, jak se těšíš na Soči ? Bude to i pro tebe velká hokejová akce? Jaký konkrétní cíl si tam dáte po tom nepovedeném MS ? Chci ti jen říct, že vám celá česká země fandí i když se nedaří! Z výkonů na MS jsme byli pochopitelně naštvaní, ale pořád jsme vám věřili, že to otočíte! Nevadí, stejně jste naši kluci!!! Vždycky vám budeme držet palce a až to zlato zase vyhrajeme, sejdeme se na Staromáku! ;) Drž se chlape!
Na ZOH a Staromák se samozřejmě těším :)
Lenka Vojtechová, 23. května 2013
Ahoj Tome, budeš letos na natáčení Babovřesk? :) A přijedeš se podívat na nějaký Lucčin koncert? :) Moc prosím, přijedeš na HITTOUR do Plzně? :) L.
Natáčet nebudu, ale na Babovřesky se určitě přijedu podívat. I Lucčin koncert určitě uvidím.
Lucka, 23. května 2013
Ahoj :)Planujete s Luckou druhé dítě? :) aby Matyášek nebyl sám :)Do dalších let přeji hodně štestí jak v osobním tak v hokejovém životě :))
Lucko? :)
Flyers, 23. května 2013
Ahoj Pleky, děkuji ti moc, že jsi přijel podpořit naši reprezentaci do Stockholmu. Moc si tě vážím! Oživil jsi to tam! Škoda jen že to nedopadlo... A chtěl bych se tě zeptat co říkáš na Jardu v Bostonu ? Hodně se také mluvilo, že by mohl jít do Montrealu bavili jste se o tom spolu ? Poslední otázka, chceš se někdy na stará kolena vrátit jako hráč do Kladna? Celkem by to bodlo, těšíme se na tebe! Ať se ti daří!!!
Jarda v dresu Bostonu to je zvláštní. Vždycky chtěl hrát v Montrealu a teď je v dresu největšího rivala. Ale tak to v hokeji chodí, snad mu to tam vyjde. Do Montrealu by se nám hodil a věděl bych v jaké lajně by mohl hrát :)
Jan Král, 23. května 2013
Tome , nejdříve ti chci podělovat za krásnou reprezentaci ČR ! Spousta lidí by si z tebe měla vzít příklad a jezdit reprezentovat jako ty ! :-) . Chci se zeptat , kde probíhá tvá letní příprava , jestli na Kladně z Jardou , nebo někde v Americe ?
Děkuju! Letní přípravu mívám většinou na Kladně nebo v Praze. Podle toho kde se s Jirkou Tlustým a Tomášem Kaberlem sejdeme. Ale Tomáš je teď zamčený v Torontu :)
Peťa S., 23. května 2013
Ahoj Tome, prvně bych Ti chtěla moc poděkovat a říct, jak si Tě velmi vážím, co vše děláš pro Český hokej a vlastně i celkově pro hokej, jsi bezvadný hráč, kterého naše země potřebuje! :) Teď k těm otázkám, jak se ti na MS hrálo? Četla jsem, že jsi již nějakou dobu měl problémy s třísly, bylo vše v pořádku? Proč myslíš, že se v play off Montrealu nedařilo? Co Matyášek, nezlobí? Bude to taky jednou velkej hokejista nebo radši zpěvák po mamince? :) Moc ti fandím, jsi správnej člověk! Přeju ať se daří jak v hokeji tak v osobním životě. :)
Na MS se mi hrálo rychle a krátce :) Třisla byly v pořádku. Trochu zlobily, ale neomezovaly mě. Ottawa byla v play off lepší než my, rozhodčí trochu pískali proti nám a měli jsme hodně zraněných (to nejsou výmluvy :-) ).
Pavel Mareš, 23. května 2013
Ahoj Tomáši, uvažoval si někdy o tom že odejdeš z Montrealu ? Nebo že by tě vytrejdovali ? :) Do jakého klubu by jsi za žádnou cenu nechtěl jít a kde by se ti naopak líbilo ? :)
Zatím neuvažoval, ale je pravda že hrát v současné době deset let v jednom týmu je trochu nezvyklé, stát se může všechno. Uvidíme co bude v létě.
Dominik, 23. května 2013
Jaký je pro vás nejsilnější soupeř v NHL ?
Nejhůř se mi hraje proti San Jose. Z hráčů se mi hraje špatně proti Joe Thorntonovi, ale nepříjemných soupeřů je plno.
Patrik97, 23. května 2013
Dobrý den, v jakém věku jste nabral nejvíce svalové hmoty?
Já žádný svaly nemám :)
Kristýna, 23. května 2013
Ahoj Tomáši, jsem Vaše velká fanynka, ráda bych se zeptala, s kterým hráčem z Montrealu jste si nejbližší, kdo je Váš největší kamarád, popř. setkáváte se s některými českými hráči během roku (mimo zápasy :))? Moc děkuju za odpověď. Hezký den :)
Držíme basu s Tomášem Kaberlem a Peterem Budajem, držíme česko-slovenskou partu, jako to tak bývá :)
petr1, 23. května 2013
Ahoj Těšíš se na Olympiádu? A sleduješ NHL a komu z týmu nyní fandíš? Děkuji
Na OH se samozřejmě těším, bude to velká a náročná akce. NHL sleduju, nevstávám ale v noci. Fandím českým klukům v zámoří.
David, 23. května 2013
Zdravím, Tomáši. Chci se jen zeptat, jak vycházíte s trenérem národního týmu Aloisem Hadamczikem? Ptám se vás, protože plno lidí ho kritizuje, tak mě zajímá váš názor. Děkuji
S trenérem vycházím úplně normálně jako hráč-trenér, problémy jsem s ním nikdy neměl.
ksarton, 23. května 2013
Zdar Pleky, jakej je tvůj názor na Peťu Hubáčka ? :) P.S. Hodně štěstí v kariéře :)
Hubas je dříč a super hokejista. Jeden z nejlepších bruslařů, které jsem potkal a super kluk do kabiny. Dlouho patří mezi opory repre.
marty, 23. května 2013
Zdravím Tomáši, co říkáš na spoluhráče Galchenyuka? Jak vyškolil finy na nájezdy v zápase o třetí místo. Myslím že na tak mladého hráče je to něco neskutečného když jel v situaci kdy musel dát a tak perfektně zavěsil. A další otázka, jaké vlastníš auta? :) díky
Galchenyuk je hodně talentovaný kluk, dobře technicky vybavený, jednou bude patřit k top hráčům NHL. Je hodně mladý, musí na sobě ještě pořádně pracovat, aby byl hvězdou.
mirek, 23. května 2013
Ahoj Tomáši, jaká byla na šampionátu parta v kabině? Nebylo právě to důvodem neúspěchu? Díky za odpověď a ať se daří.
Parta byla jedna z nejlepších za poslední MS, partou to určitě nebylo.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud