30. dubna 2015 • 13:14

Kanadské hvězdy v Praze. Crosby rozdal podpisy, Giroux mluvil o titulu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Už jsou tady... Speciál s kanadskými hokejisty dosedl poobědě na ruzyňské letiště a nejhvězdnější tým letošního mistrovství světa v hokeji dorazil do Prahy. Sidney Crosby, Claude Giroux, Tyler Seguin - čeští fanoušci měli první příležitost zahlédnout na vlastní oči hokejové idoly, které znají jen z přenosů NHL.



Kanaďané se však na letišti moc nezdrželi. Během dvou minut prošli letištní halou, rozdali pár podpisů a zamířili do hotelu. Na pražskou aklimatizaci není moc času. Už zítra v 16:15 je čeká vůbec první zápas na šampionátu. V O2 Areně se utkají s Lotyšskem.

Formu na šampionát ladili ve Vídni, kde včera odpoledne porazili v jediném přípravném zápase porazili Rakousko 4:2. Přijel si do Česka velký favorit pro titul ? Jaké má šance? "Skutečně velké, ty největší," prohodil Giroux, který působí v Philadelphii po boku českého kapitána Jakuba Voráčka.

Největší hvězda MS je v Praze. Crosby se podepisoval fanouškům
Video se připravuje ...

Sidney Crosby se podepisuje fanouškům na pražském letišti
Sidney Crosby se podepisuje fanouškům na pražském letišti

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud