28. dubna 2016 • 17:52

Plekanec se do Ruska těší. Zvládneme to i bez Jágra, má jasno kapitán

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Týden do startu světového šampionátu a hned direkt na bradu, prohra se Švédskem 2:7. "Budeme lepší, sehráváme se," nedělal z prohraného středečního přátelského zápasu vědu kapitán národního týmu Tomáš Plekanec. Útočník Montrealu bude kapitánské céčko nosit i na turnaji, který od 6. května hostí Moskva a Petrohrad. S nervozitou na účastníka osmi mistrovství světa nechoďte.



"Je to jen číslo na dresu, je to úplně jedno, žádnou vědu z toho nedělám. Hráčů, kteří jsou ve svých týmech kapitány, je tady hodně, týmu budeme šéfovat společně," řekl v rozhovoru pro iSport TV Plekanec.

Centr Montrealu Canadiens, kteří letos neprošli do play off, hrál proti Švédům v elitním útoku s Romanem Červenkou a Davidem Pastrňákem. "Oba výborní hokejisté, Pasta je na své mládí skvělý hráč," vysekl svým parťákům poklonu a zmínil i absenci Jaromíra Jágra.

"Je to škoda, ale Jarda v národním týmu skončil. Nepřekvapuje mě, že na MS nepojede. Věřím, že to zvládneme i bez něj. A Rusko? Těším se, je to mistrovství světa, jedeme tam hrát hokej, nic víc," zakončil majitel dvou startů na olympiádě.

Kapitán reprezentace Plekanec: Zvládneme to i bez Jágra
Video se připravuje ...

Smutní čeští hokejisté po porážce se Švédskem, vpravo kapitán Tomáš Plekanec
Smutní čeští hokejisté po porážce se Švédskem, vpravo kapitán Tomáš Plekanec

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud