6. května 2017 • 00:15

Hokejový superplakát XXL v dnešním Sportu. Jak se pro něj fotily hvězdy?

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři klíčové postavy českého týmu. Jistota v brance. Defenzivní brousek. A útočná kometa. Petr Mrázek, Radko Gudas, Jakub Voráček. Všichni tři hokejoví reprezentanti ještě během hokejových her v Českých Budějovicích pózovali fotoreportérce deníku Sport na superplakát XXL, který bude součástí dnešního vydání Sportu! Podívejte se, jak focení probíhalo.



Nejdříve se vypotili na ledě při tréninku. Potom při pilování přesilovek. Jenže to nebylo všechno. Hokejoví reprezentanti na ledě v Budějovicích zvládli nejenom pózovaní pro titulní stranu Sport Magazínu, který vyšel dneska, ale i pro superplakát XXL.

„Budeme rádi, když nám lidi budou držet palce. Určitě nám ta jejich energie pomůže. Snad jim budeme dělat radost,“ věřil gólman Mrázek , když měl pózování za sebou.

Voráček, Mrázek, Gudas? Takhle české hvězdy pózovaly na superplakát Sportu
Video se připravuje ...

Při něm si stoupl doprostřed, z každé strany měl jednoho reprezentačního parťáka. Měnili grimasy, držení hole. Ale odhodlání rvát se za svou zemi z nich sálalo pořád… Dirigovala si je Barbora Reichová, fotografka deníku Sport. Akce se neobešla bez narážek od ostatních hráčů. „Hele, to chce úsměv, ne?“ houkl na ně obránce Michal Kempný , který vedle piloval střelbu.

Superplakát XXL v deníku Sport vyjde dnes, jeho součástí bude i přehled všech hokejistů a rozpis zápasů.

„Takové focení jsem zažil poprvé, ale bylo to fajn. Doufám, že se plakát bude lidem líbit. A že nám budou držet palce. Určitě jejich podporu budeme potřebovat,“ říkal obránce Radko Gudas , jenž si v zápase proti Kanadě (od 20.15 hodin) odbude premiéru na mistrovství světa.

Dnes už se můžete těšit na své idoly na obřím plakátu, z druhé strany najdete rekordy z českého pohledu, program a pavouka turnaje.

České hvězdy pózovaly na superplakát Sportu České hvězdy pózovaly na superplakát SportuFoto Deník Sport

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud