6. března 2019 • 12:49

Razie kvůli falšování vstupenek na MS v hokeji! Policie zadržela dva lidi

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenská policie při středečních raziích na východě země zadržela dvě osoby, které podezírá z falšování vstupenek na květnové hokejové mistrovství světa v Bratislavě a Košicích. Policie o tom informovala na sociální síti.



Kriminalisté také zveřejnili fotografie zfalšovaných vstupenek například na utkání domácí reprezentace s týmem USA. Na nich podle policie nesouhlasí koncové číslo akce v levém horním horu, kde má být uvedeno číslo 82. Rovněž je nesprávně vypočtena suma daně z přidané hodnoty. Na elektronických vstupenkách, které si zájemce vytiskne doma, jsou faktografické údaje v pořádku, čárový kód je ale na pohled méně kvalitní.

Policie vybídla zájemce o šampionát, aby vstupenky kupovali jen od autorizovaných prodejců. V současnosti běží poslední fáze prodeje a fanoušci mohou získat vstupenky na jednotlivé zápasy. Prodej probíhá na stránkách 2019.iihfworlds.com, hockeyslovakia.sk nebo na webu oficiálního prodejce společnosti Ticketportal.

Razii proti falšovatelům vstupenek provedla elitní jednotka slovenské policie v Popradu a ve Spišské Nové Vsi. Policejní akci nazvanou Macejko kriminalisté pojmenovali po maskotovi květnového hokejového šampionátu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud