3. září 2016 • 18:45

Další rána pro národní tým! Na Světový pohár nejedou Hertl ani Gudas

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentace počítá velké ztráty. V pátek vyšlo najevo, že se bude muset obejít bez elitního centra Davida Krejčího. Novinkou jsou další absence důležitých hráčů. „Nepojedou ani Radko Gudas a Tomáš Hertl,“ řekl deníku Sport trenér Josef Jandač.



U obou hráčů vyslovil stopku jejich klub NHL. Hertl si ve finále Stanley Cupu poranil koleno a dosud není fit, jeho možná neúčast na turnaji v Torontu se dala předpokládat. Zato u Gudase je to novinka, bek Philadelphie se zranil během přípravy v Kanadě. Má vlásečnicovou zlomeninu v zápěstí a lékaři Flyers prakticky vyloučili jeho účast na SP.

„Jsou to ztráty, s oběma jsme počítali do prvních dvou pětek, ale náhradníci je musí zastoupit,“ dodal Jandač .

Podle informací Sportu jsou za Hertla na seznamu náhradníků Hudler či Birner . Místo Gudase se nabízí Mozík , který v minulé sezoně působil v AHL, ale okusil i NHL. Dalším adeptem je i Tomáš Kundrátek .

Jediným potvrzeným náhradníkem je dosud Roman Červenka , který zaujal místo po Krejčím .

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud