František Suchan
10. prosince 2012 • 18:07

Inna poprvé s mikrofonem. A hned vyrazila za hokejovou reprezentací

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé ji poslali do terénu, poprvé stála na opačné straně, než byla doteď zvyklá, a pokládala otázky na kameru. A rovnou těm, s kterými se dobře zná. Inna Puhajková, bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra, nyní sportovní redaktorka TV Nova, v pondělí zpovídala hokejové reprezentanty na srazu před turnajem Channel One Cup.



Tradiční zástup novinářů na setkání národního týmu v pražské Tipsport Areně značně prokouknul. S mikrofonem TV Nova se tu objevila Inna Puhajková, která po nedávném rozchodu s Jaromírem Jágrem začala s žurnalistickou profesí. V doprovodu rutinéra Václava Tittelbacha, který na ni profesně dohlížel, se vyptávala hokejových reprezentantů, většinou svých dobrých známých, na dojmy před nadcházejícím turnajem v Helsinkách a Moskvě.

Inna Puhajková vystupovala před mikrofonem sebejistě
Video se připravuje ...

 

Nejprve si před kameru srovnala postupně kladenskou trojku kamarádů: Tomáše Plekance, Jakuba Voráčka a Ondřeje Pavelce a nakonec přidala ještě Davida Krejčího, toho času z Pardubic. Bez viditelné trémy na ně spustila dotazy.

 

„Na jednu stranu jsem kluky ráda viděla, ale zároveň to bylo trochu zvláštní,“ přiznala pak Puhajková. „Protože je pro mě tohle něco nového, asi by to pro mě ale bylo podobné, ať už bych šla kamkoliv.“

V rámci své nové životní role se představila na veřejnosti premiérově. Ale hráče nezaskočila. „Jsme s Innou kamarádi, takže to bylo v pohodě, i když přece jenom je rozhovor do televize něco jinýho, než když se bavíme jen tak,“ připustil Jakub Voráček ze Lva, odchovanec Jágrova Kladna a v minulé sezoně spoluhráč slavné osmašedesátky z Flyers.

„Jsem rád, že si Inna našla takovou práci a baví ji to, ke sportu měla vždycky blízko, i ve Philadelphii jsme se o něm pořád bavili,“ dodal.

 

A co Puhajkovou zatím nejvíc překvapilo? „Snad jen to, že je tady daleko víc novinářů, než jsem čekala,“ rozhlédla se po zaplněném prostoru před kabinou…

Inna Puhajková zpovídá Davida Krejčího.
Inna Puhajková zpovídá Davida Krejčího.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud