17. prosince 2012 • 10:35

Českým hokejistům fandili i výherci soutěže deníku Sport

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Navlékli na sebe reprezentační dresy, usedli a mocně fandili. Přímo v Helsinkách a v Moskvě nechyběli mezi příznivci ani dva výherci soutěže deníku Sport a firmy BPA, hlavního marketingového partnera reprezentace i extraligy, kteří vyhráli zájezd a vstupenky.



„Hokej miluju a neskutečně si to užívám,“ říkal bodrý chlapík Martin Vaněk z Orlové u Havířova, jenž pracuje v hornictví. Když se dozvěděl, že vyhrál, nejdříve si myslel, že je to legrace. „V první chvíli jsem nevěřil. V životě jsem kromě ženy a dětí nic nevyhrál,“ pousmál se.

A dodává další pikanterii. Když doma oznámil, že získal zájezd, manželka se nejdříve v legraci zamračila: A to jsi, radši, nemohl vyhrát pračku? „Nám se totiž nedávno rozbila... Ale pak mi popřála hodně štěstí a i ona je ráda, že mám takový zážitek. Je to pro mě předčasný Ježíšek,“ dodal Vaněk, jinak velký fanoušek Vítkovic.

Ani podpora fanoušků, kteří vyhráli v soutěži deníku Sport, nestačila
Video se připravuje ...

Druhým výhercem byl na turnaji Channel One Cup Lukáš Moncmann, pro změnu věrný příznivce brněnské Komety. „Sjížděl jsem v práci Facebook, kliknul jsem na tu soutěž a za dvacet minut už mi volali, měl jsem to na poslední chvíli,“ pousmál se fanda Komety, který si se svým parťákem Vaňkem rozuměl.

„Mezi našimi týmy není skoro žádná rivalita, navzájem si přejeme,“ shodují se. A čtenáře Sportu povzbuzují, aby se jich co nejvíc zúčastnilo další soutěže o účast na turnaji Euro Hockey Tour, tentokrát ve Švédsku.

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud