17. září 2019 • 14:47

Reprezentace se vrací do Plzně. V prosinci tam odehraje zápas s Finskem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká hokejová reprezentace v této sezoně poprvé po třech letech sehraje zápas v Plzni. V západočeské metropoli nastoupí národní tým 12. prosince k utkání Channel One Cupu proti Finsku. Naposledy hostila Plzeň 3. listopadu 2016 zápas turnaje Karjala, v kterém čeští hokejisté porazili Švédsko 6:3.



"Jsem přesvědčen, že utkání s mistry světa si fanoušci nenechají ujít. Zvlášť, když finští hokejisté vybojovali titul s mužstvem, v němž převládali hokejisté z nejvyšší domácí soutěže. Jako tradičně se můžeme těšit na jejich rychlý, na vynikajícím bruslení založený hokej," uvedl v tiskové zprávě prezident České hokeje Tomáš Král.

Předprodej vstupenek do Logspeed CZ Arény začne na webu hokejkaticket.cz 1. října v 10:00 pro registrované členy komunity hokejka.cz. Od středy 2. října 2019 od 12:00 budou lístky na stejném místě k dispozici ve volném prodeji.

"Do Plzně se s národním týmem vždy velmi rádi vracíme. Můžeme se tady spolehnout na hlasitou podporu fanoušků a věřím, že tomu tak bude i nyní," prohlásila ředitelka pořádající agentury BPA sport marketing Jana Obermajerová.

Duelem s Finskem český tým vstoupí do Channel One Cupu a na zbytek druhého dílu Euro Hockey Tour v sezoně se přesune do Moskvy, kde bude hrát v sobotu s Ruskem a v neděli se Švédskem.

Další domácí duel v sezoně sehrají svěřenci trenéra Miloše Říhy staršího v dubnu, kdy nastoupí v dosud nezveřejněných dějištích v jednom utkání proti Rakousku a ve dvou proti Slovensku v Euro Hockey Challenge. Od 30. dubna do 3. května je také čeká před vlastním publikem závěrečný díl EHT Carlson Hockey Games. Bude generálkou na mistrovství světa v Lausanne a Curychu (8. až 24. května).

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud