12. listopadu 2020 • 11:11

Hrachovina se vrátil k výbušnému videu: Šlo o jedno slovo. Zůstanu svůj

Autor: isport tv, adl
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svým vystoupením způsobil poprask. Když český brankář Dominik Hrachovina před nedávno skončeným Karjala Cupem zasedl k online rozhovoru s novináři, řadu z nich překvapil názorem na koronavirovou pandemii. Mluvil o „divadlu vymyšleném médii“, během interview použil i vulgarity. Někteří ho začali odsuzovat, jiní se ho zastávali. „Za svým názorem si stojím,“ prozradil reportérce iSport TV Simoně Kubišové v pořadu SE SIMONOU.



Dominik Hrachovina zažil v sobotním utkání proti Finsku premiéru v reprezentačním dresu. Více než jeho vychytaná nula při výhře 2:0 se ale během srazu mluvilo o jeho názorech ohledně koronaviru, za které se posléze musel omlouvat realizační tým v čele s hlavním trenérem Filipem Pešánem.

Poslechněte si, jak mluvil brankář Hrachovina: COVID je divadlo. Se klidně neptejte, mně je to u pi*e
Video se připravuje ...

Jak se s odstupem času 26letý gólman na celou situaci dívá? „Lituju, že jsem mluvil vulgárně. A toho, že jsem možná svůj názor neřekl nějak rozvážněji a třeba jsem ho nerozvedl tak jako teď tobě tady. Mrzí mě, že jsem přidělal starosti realizačnímu týmu. Ale ten názor bych určitě nevzal zpátky,“ prozradil ve videorozhovoru pro iSport TV.

Hrachovina nečekal, že se z jeho výroků vytvoří tak velká kauza. „De facto jsem řekl jedno slovo. Kdybych to víc rozvedl, tak by z toho nic tak velkého nebylo. Stalo se, co se stalo. Člověk se poučí,“ nedělá si z toho příliš velkou hlavu.

Kromě toho současný brankář finského týmu Tappara Tampere přiznal, že mu přišlo několik negativních zpráv. Kapitán posledních českých mistrů světa Tomáš Rolinek se dokonce vyjádřil tak, že by Hrachovina neměl reprezentovat. Zároveň se ale dočkal i zastání, například od kolegy Patrika Bartošáka. „Od svého postoje, zajímání se o věci a ventilování svých závěrů určitě neopustím,“ zakončil povídání v pořadu SE SIMONOU.

Hrachovina jako Sňozík! Je to jeho názor, vše vysvětlil, hájil ho Pešán
Video se připravuje ...

Co ukázala Karjala: Pešán zvládá kritické chvíle. Co Hrachovina?
Video se připravuje ...

Dominik Hrachovina se při reprezentačním srazu stal hodně sledovanou osobou...
Dominik Hrachovina se při reprezentačním srazu stal hodně sledovanou osobou...

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud