Ondřej Kuchař
Premium
8. června 2023 • 04:50

Den D je tady. Přijde konec Kari éry? Hadamczikem zacloumaly dva otřesy

Vstoupit do diskuse
8
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padne Kari Jalonen? Nebo dostane finský kouč možnost dodržet smlouvu a vést českou reprezentaci i na domácím šampionátu v Praze? Rozhodnout se má dnes. Trenér bude prezentovat svou analýzu výkonnému výboru a prezidentu Aloisi Hadamczikovi. Spolu se měli sejít mezi čtyřma očima, doteď se však podle informací Sportu a webu iSport.cz schůzka neuskutečnila. Verdikt? Poslední zákulisní zprávy se spíše přiklánějí k variantě, že Jalonen nakonec zůstane.



Hra, která se za hokejovou oponou rozehrála už dávno, by dnes měla dostat finálový part. Jak bude závěr napsán, zatím není jasné. Ke Karimu Jalonenovi se logicky zvěsti o nedůvěře prezidenta Aloise Hadamczika dostaly až do Rigy a Tampere. Po příletu z neúspěšného šampionátu však zůstal nad věcí.

„Nechci to komentovat, určitě se ale musíme sejít a promluvit si mezi čtyřma očima,“ říkal kouč na ruzyňském letišti. Slova o důležitosti schůzky pouštěl do éteru i Hadamczik. Dnes v 10 hodin dopoledne má Jalonen dorazit do pražské Galerie Harfa, kde má sídlo hokejový svaz, aby přednesl svou analýzu mistrovství světa. Doteď se však podle důvěryhodných zdrojů deníku Sport oba pánové nepotkali.

Anketa

Má zůstat Kari Jalonen trenérem české reprezentace?

ANO
NE

Na dnešních 12:30 byla původně ohlášena tisková konference, kde měl Hadamczik sdělit závěr schůze. Během středy však nejdřív přišla ze svazu zpráva, že žádná tiskovka nebude, aby pak pozdě večer mailem potvrdili, že rychlý tiskový briefing přeci jen proběhne.

Tyhle šachy můžou mimo jiné znamenat, že se nakonec žádný původně plánovaný velký

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
8

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud