21. března 2019 • 13:53

V Brně nabízí polévku se slzami pana Smoleňáka. Ten vtipkoval o provizi

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brno je znovu poblázněné hokejem, Kometa báječně odstartovala svůj pochod za zlatým hattrickem, když ve čtvrtfinále extraligového Generali play off dvakrát vyrabovala Hradec Králové a na domácí půdě se v pátek a sobotu chystá dobře rozjeté dílo dokončit. Tým Mountfieldu si zatím neví rady, co na kompaktní brněnskou družinu vymyslet, nepomáhají ani tradiční výboje přes média. A pod Špilberkem si z toho udělali i srandu. Možná však i dobře výdělečnou.



Na jedovatá prohlášení a různé průpovídky je vyhlášeným expertem Radek Smoleňák. Jeho jméno se dostalo i do nabídky jedné z brněnských restaurací. Jak vidíte sami, z obyčejné dršťkové polévky je rázem specialita.

Komeťácká dršťková, solená slzami pana Smoleňáka. Nedejte si…

Přísada do oblíbené polévky evidentně upomíná na zveřejněný povzdech hradeckého útočníka o tom, že extraligová pravidla určuje Libor Zábranský. Tento výrok bývalý reprezentační kapitán pronesl po prvním duelu (1:3), poté, co klíčový útočník Komety Martin Erat dostal milost od výkonného výboru Českého hokeje, v němž figuruje i šéf brněnského klubu a který hlasoval pro veteránův nástup do play off od prvního utkání.

Takže do Brna na dršťkovou a za necelých padesát kaček. Plus pečivo…

Dáte si, Radku? „Jasně, vezmu tam kluky na týmovou večeři. A hlavně očekávám provizi, když už na mně vydělávají,“ usmál se Smoleňák nápadu brněnských podnikavců.

SESTŘIH: Mountfield HK - Kometa Brno 0:5. Domácí padli i v druhém zápase, dvakrát se trefil Mueller
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Mountfield HK - Kometa Brno 1:3. Orsava vyslal hosty za obhajobou hattrickem
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud