27. listopadu 2009 • 23:18

Navrátilec Hübl byl k neudržení, dal hattrick

Autor: Vladimír Škaloud
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho jméno ani nefigurovalo v první verzi zápisu o utkání. Nakonec se stal hlavním hrdinou večera. Viktor Hübl oslavil návrat do sestavy Litvínova po třízápasovém výpadku hattrickem a asistencí. Nebývalou produktivitou měl obří podíl na sražení brněnské Komety.



„O tom, že nastoupím, se rozhodlo už na čtvrtečním tréninku. Ani nevím, že jsem původně nebyl v zápise,“ usmíval se s dcerkou Viktorkou v náručí.
Ještě před pár dny mu přitom nebylo nejveseleji, kvůli zranění kolena musel litvínovskému trápení jen přihlížet. „Porážky ale můj návrat neurychlily,“ upozornil. „Koleno se zlepšilo natolik, že jsem už mohl zase hrát.“

A byl to návrat jako řemen. Takový comeback by si přál každý rekonvalescent. „Hattrick si ale nemůžete naplánovat,“ pokračoval v rozverném duchu. Tři góly v ligovém utkání dal popáté v kariéře, z toho dvakrát v dresu Českých Budějovic do branky Litvínova, naposledy v lednu 2008. To jsou paradoxy, že?

Tentokrát vytáhl z bryndy naopak Litvínov. Každý gól byl přitom jiný. Nejprve pohotové doklepnutí do poloodkryté branky na konci přesilovkové kombinace, potom chladnokrevně proměněný Jenáčkův pas a na závěr pohotová střela z mezikruží. „První dva góly mi perfektně připravil Martin Jenáček. Potom jsem se už snažil střílet ze všeho a za hattrick jsem samozřejmě rád,“ poznamenal Hübl.

A Brno? S majitelem a generálním manažerem Liborem Zábranským na střídačce hráči nic nevypustili. Na body ovšem zase nedosáhli. „Od druhé třetiny jsme upustili od zajištěné obrany, což se nám vymstilo,“ posteskl si Radek Dlouhý, jehož ani dva góly nakonec Kometě nestačily. „Musíme zvednout hlavy, nic jiného nám nezbývá.“

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud