4. dubna 2021 • 18:45

Parádní gól Rodewalda jako v NHL. Hokejkou mezi nohama překvapil

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

I urputný a bojovný hokej v play off přináší nádherné branky. Adam Musil z Liberce a Jack Rodewald z Třince to dokázali v obou nedělních semifinálových duelech a na dálku soupeří o parádu dne. Kanadský útočník Ocelářů otevřel skóre proti Boleslavi šikovným a pohotovým zakončením mezi vlastníma nohama. Podobné branky jsme zvyklí vídat spíše v NHL od borců typu Connora McDavida. 



Musil zase parádně z otočky dokonale zaskočil brankáře Sparty Alexandera Saláka. Vypadalo to jako by spolu oba na dálku soupeřili o hezčí branku. Útočník Třince napodobil branky vídané spíše v zámořské NHL. Často je předvádí borci kalibru Connora McDavida či Davida Pastrňáka.

Kanaďan ukázal skvělou orientaci v prostoru a improvizaci na vzniklou situaci. Sebral volný kotouč vedle branky, prostčil si hokejku mezi nohama a zaskočil brankáře Mladé Boleslavi Jana Růžičku. Ten neměl žádnou šanci se k druhé tyči rychle přesunout. 

Líbila se vám více trefa Musila nebo Rodewalda?

Góly

Domácí: 08:09. Rodewald

Hosté: 15:00. J. Strnad, 30:42. Bičevskis, 32:30. Bernad

Sestavy

Domácí: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Jaroměřský, D. Musil, Kundrátek, Freibergs, M. Adámek – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Kurovský – Rodewald, Špaček, M. Kovařčík – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák.

Hosté: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (C), Šidlík, Hrbas, Pláněk (A), Fillman, Bernad, Dlapa – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Flynn, Najman, P. Kousal – Trávníček, Cienciala, Jääskeläinen.

Rozhodčí

Pešina, Kika – Lederer, Zíka

Stadion

WERK ARENA, Třinec

Sparta - Liberec: Chybu Dvořáka potrestal parádou z otočky Musil, 0:2
Video se připravuje ...

Třinec se raduje z parádní trefy Jacka Rodewalda
Třinec se raduje z parádní trefy Jacka Rodewalda

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud