17. března 2023 • 04:50

Spočítali jsme čtvrtfinále play off: favorit i drama. Odveta pro Spartu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Jak si povedou účastníci čtvrtfinále extraligy?Jak si povedou účastníci čtvrtfinále extraligy?FOTO: Koláž iSport.cz

    Čtvrtfinále Tipsport extraligy má v pátek na programu první dva zápasy. Čtyři nejlepší celky ze základní části si počkaly na soupeře z předkola play off, vyřazovací boje se mohou naplno rozproudit. Kdo si nakonec zahraje o medaile? Model iSport.cz napočítal 10 tisíc simulací výsledků čtvrtfinálových sérií podle nejsilnějších soupisek jednotlivých týmů. Nabízí tak procentuální vyjádření šance na postup. A konečné resumé? Dozvíte se v článku i spolu s tipy na přesné výsledky všech čtyř soubojů.

  • Pardubice 67 % - Olomouc 33 %

    Tip iSport.cz: 4:1

    Podle analytického modelu nejjasnější série ze všech. Ani my tady senzaci nevěštíme. Dynamo sice nemělo v závěru základní části ideální formu, v duelu s Olomoucí se ale i tak projeví obrovský rozdíl v kvalitě obou táborů. Pardubice půjdou dál, ztratí maximálně jeden zápas.

    SESTŘIH: Pardubice - Olomouc 4:1. Lídr tabulky dál válí, Sedlák 0+3
    Video se připravuje ...

  • Vítkovice 54 % - Kometa 46 %

    Tip iSport.cz: 4:2

    Ofenzivní síla Vítkovic je v této sezoně extrémní. Jen si to vezměte: Mueller, Bukarts, Lakatoš, Krieger (pokud bude zdravý). Největší zbraň Komety? Jednoznačně Dominik Furch. Podle nás to na Ostravany stačit nebude. Brno v předkole nijak neoslnilo. Moravský souboj zvládnou Vítkovice.

    SESTŘIH: Vítkovice - Kometa Brno 5:2. Fantastická třetí třetina udržela domácí na druhém místě
    Video se připravuje ...

  • Sparta 54 % - Třinec 46 %

    Tip iSport.cz: 4:2

    Před rokem se oba soupeři prali o Masarykův pohár. Nakonec s ním křepčil Třinec. Sparta posílená o bolavé zkušenosti z let minulých teď prahne po odvetě. Pražanům věří analytika a věříme jí i my. Defenziva Ocelářů tentokrát železná nebude, hráčem série se stane David Tomášek.

    SESTŘIH: Sparta Praha - Třinec 4:2. Domácí přehráli mistra a zůstávají ve hře o druhé místo
    Video se připravuje ...

  • Hradec Králové 51 % - Liberec 49 %

    Tip iSport.cz: 4:3

    Nejvyrovnanější čtvrtfinálová série? Předpoklady říkají, že ano. Tygři už byli málem naporcovaní na steaky v předkole, ale plzeňskému noži utekli. Zvládnou prchnout i před motorovou pilou Mountfieldu? Sérii vidíme na sedm utkání. Pak si hoďte mincí. Nám padl Hradec.

    SESTŘIH: Liberec - Mountfield HK 3:1. Hosté si nepohlídali úvod a prohráli počtvrté v řadě
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud