8. března 2023 • 05:00

Co nabízí předkolo: Liberec hlavním favoritem, těsné bitvy i tip proti datům

Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Nejzáživnější část extraligové sezony je tu. Předkolem play off začíná vyřazovací fáze nejvyšší soutěže. A fanoušci se zvídavě ptají: kdo pronikne mezi čtvrtfinalisty? Model iSport.cz napočítal 10 tisíc simulací výsledků sérií podle nejsilnějších soupisek jednotlivých týmů. Nabízí tak procentuální vyjádření šance na postup. Kdo vychází jako favorit? Dozvíte se v článku i spolu s tipy na přesné výsledky úvodních čtyř soubojů.

  • Liberec 63 % - Plzeň 37 %

    Tip iSport.cz: 3:1 na zápasy

    Rozdílná aktuální pohoda obou souborů vybízí k myšlence, že Tygrům stačí na Indiány třikrát zařvat a postup strčí do kapsy. Ne, tak jednoduché to nebude. Západočeši nejsou taková ořezávátka, že se s nimi suše zamete do kouta. Favorit postoupí, rozhodně však vydá síly. Nejeden souboj bude dost natěsno.

    SESTŘIH: Plzeň - Liberec 2:4. Domácí promarnili dvougólové vedení, zářil Filippi
    Video se připravuje ...

  • Třinec 57 % - Litvínov 43 %

    Tip iSport.cz: 2:3 na zápasy

    Třinecký kolos ovládl předchozí tři sezony, v Daňovi má nejlepšího střelce a v Růžičkovi nejproduktivnějšího hráče ligy. V poslední čtvrtině se však propadl a skončil šestý. Narazí na nevyzpytatelný Litvínov, který v cíli základní části vypadal hodně dobře. Jdeme proti našemu modelu.

    SESTŘIH: Litvínov - Třinec, 4:3p. Schylující se odchod domácích fandů nakonec Vervu nakopl ke dvěma bodům
    Video se připravuje ...

  • Kometa 52 % - Mladá Boleslav 48 %

    Tip iSport.cz: 3:2 na zápasy

    Body ze vzájemných zápasů v sezoně? Kometa 0, Boleslav 12. A přesto tipujeme brněnskou jízdu? Ano, přesto. Podobně to vidí data. Klíčem je brankář Furch, který se vyloženě zbláznil. Jako kdyby nahodil rok starý mód, kdy vychytal švédský titul. Kometa se dost zapotí, ale Furch ji protlačí dál.



    *Hodnoty jsou uvedeny v percentilech, které lze číst jako - „daný hráč je lepší než XX % ostatních hráčů na dané pozici."

  • Olomouc 52 % - Karlovy Vary 48 %

    Tip iSport.cz: 3:1 na zápasy

    Zásadní otázka zní, kolik lidí se dá z olomoucké marodky dohromady. Pokud je Mora jakž takž komplet, potřebujete kufr dovedností, abyste ji dokázali zdolat. Těžko se jí dávají góly, obrana v čele s kápem Ondruškem znamená pořádně pevný val. Podle nás ho Energie nezdolá.

    SESTŘIH: Olomouc - Karlovy Vary 3:4. Výhru Energie zařídil v poslední vteřině Kohout
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud