10. prosince 2011 • 17:23

Útočník Melenovský odchází z Karlových Varů hostovat do Zlína

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plzeň - Mladá Boleslav: Viktoria přidává třetí zásah, na přední tyči uklidil míč do sítě Chorý
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Marek Melenovský odchází z Karlových Varů do Zlína, kde bude hostovat do konce ledna. Ze zlínského týmu naopak do Karlových Varů zamířil Tomáš Sýkora, jehož hostování na západě Čech vyprší až v dubnu.



"Západočechům se v extralize nedaří a projevili o Tomáše (Sýkoru) zájem. Vyšli jsme Varům vstříc a hledali další alternativy posílení mužstva v útoku, neboť Roman Vlach je dlouhodobě zraněný a Petr Holík bude hrát na světovém šampionátu juniorů," uvedl v tiskové zprávě jednatel zlínského klubu Patrik Kamas.

"Shodou okolností jsme se dohodli na příchodu Marka Melenovského z Karlových Varů na hostování do konce ledna. Nejedná se o hráčskou výměnu, jak by se mohlo na první pohled zdát," dodal Kamas.

Melenovský již v minulosti ve Zlíně dvě sezony působil. "V jeho případě existuje z naší strany i možnost prodloužení hostování až do 30. dubna. Pokud všechno klapne, nastoupí již v dresu PSG v zítřejším (nedělním) zápase s Pardubicemi," prohlásil Kamas.

Čtyřiatřicetiletý Melenovský dosud v sezoně zaznamenal 15 kanadských bodů za pět branek a deset asistencí. Byl čtvrtým nejproduktivnějším hráčem karlovarského mužstva. Sýkora za Zlín skóroval třikrát a na čtyři góly přihrál.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud