19. dubna 2012 • 22:18

Doutníky a šampaňské! Takhle po zápase slavili mistři z Pardubic

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO + VIDEO | To byly divoké oslavy! Hokejisté Pardubic propadli totální euforii a vychutnávali si zisk mistrovského poháru.Krátce po závěrečné siréně v brněnské hale už měli na hlavách čepice s nápisem MISTŘI a vlastními iniciály. V kabině si pak užili i poslední a nejsladší vítězný pokřik v sezoně, tradiční sprchu šampaňským a po chvilce se kabinou táhla vůně doutníků.



Hokejisté Pardubic si mistrovské oslavy užili naplno
Video se připravuje ...

"Na doutníky nejsem zvyklý, ale už jsme něco vyhráli, takže určitě není první," smál se v kabině brankář Martin Růžička, který se výraznou měrou zasloužil o poslední čtvrté vítězství.

"Chtěli jsme to za každou cenu ukončit už tady, protože sedmý zápas je hodně těžký. Moc dobře si to pamatujeme," poukázal Růžička na fakt, že ze čtvrtfinále Pardubice postoupily až díky výhře v prodloužení sedmého duelu proti Vítkovicím.

"To byla asi nejhorší chvíle celého play off," přiznal kapitán Petr Koukal, který se titulem s Pardubicemi rozloučil.

Po sezoně by měl zamířit do Kontinentální ligy, kde o něj má stejně jako o dalšího útočníka Jana Koláře velký zájem Nižněkamsk. "Asi to byl opravdu můj poslední zápas, o to je to sladší," řekl trojnásobný český šampion.

Hokejisté Pardubic si mistrovské oslavy užili naplno
Video se připravuje ...

Extraligoví mistři se v brněnské hale dlouho nezdrželi a spěchali do Pardubic, kde zápas v centru města sledovalo několik stovek fanoušků. Dá se předpokládat, že po jejich příjezdu na náměstí příznivců ještě přibude.

"Odjíždíme za 30 minut," hlásil generální manažer Zbyněk Kusý v kabině krátce po příchodu hráčů z ledu. Tento čas ale hokejisté ani náhodou nedodrželi.

Kapitán Petr Koukal diriguje oslavy titulu
Kapitán Petr Koukal diriguje oslavy titulu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud