24. července 2012 • 05:15

VIDEO: Heja Kladno, heja! Hymnu si zazpíval i Patera, Jágr ne

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhrál olympiádu, čtyřikrát mistrovství světa. Jen tak ho něco nerozhází. Přesto byl včera trochu nesvůj. To když Pavel Patera, kapitán kladenských Rytířů, musel z plných plic zpívat refrén klubové hymny. „Zezačátku jsem se trošku styděl,“ pousmál se. Deník Sport byl včera u toho, když se Patera spolu s dalšími spoluhráči podílel na nahrávání nové verze klubového popěvku.



„Je to určitě super věc pro fanoušky, když vidí, že se v tom angažujeme i my. I když pro mě osobně je to trošku trápení, ke zpěvu jsem nikdy neměl blízko,“ přiznal 40letý kapitán, jenž tradiční refrén v nahrávacím studiu v Jílovišti několikrát vyšvihl spolu s dalšími spoluhráči a masérem Vladimírem Malým. Nechyběl ani nezbytný pokřik: Gól!

„Hlavně nahlas, kluci, nebojte se! Je to nějaký ospalý!“ hecoval je v úvodu šéf nahrávacího studia. Hokejisté se postupně osmělili a dostali se do ráže.

„Jde nám to, ne?“ usmíval se obránce Libor Procházka, další z interpretů. „Teď jde o to, aby nám to takhle šlo i na ledě!“ Hymnu nazpívala kladenská skupina Anopheles, ale fanoušci mají jistotu: Uslyší i přímo hráče.

Je to jen další důkaz, že se Rytíři pod novým vedení snaží co nejvíce přiblížit svým příznivcům. A věří, že jim na ledě hymna přinese štěstí.

Jiří Kuchler a Petr Macholda sledují Jaromíra Jágra v akci
Jiří Kuchler a Petr Macholda sledují Jaromíra Jágra v akci

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud