10. listopadu 2012 • 20:26

Malýho Jágříka se dočkáš, reagují fanoušci na Jágrův trénink

Autor: zej, mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svým unikátním videem rozpoutal hotový facebookový uragán. Za necelých 24 hodin dalo odkazu na jeho oficiálních stránkách „lajk“ přes 12 000 uživatelů, dalších 5 000 se o něj dokonce chtělo podělit se svými přáteli. A ještě jedno číslo. Jaromíra Jágra teď čeká pořádná fuška. Bude se muset prokousat téměř dvěma tisíci vesměs dojatých komentářů.



„Rodinko, pojďme na to!“ začal Jágr svou ukázkovou 45minutovou přípravu, během níž nechal příznivce nahlédnout přímo do své tréninkové kuchyně.

A ti to dokázali náležitě ocenit. „To, co děláte, není přínosem jen pro mladé hokejisty, ale inspirací všech,“ děkoval na oficiálních Jágrových facebookových stránkách Michal Veselský. „Naprostá paráda Jardo! Nikdy jsem nehrál lední hokej, ale věřím, že to může spoustě mladejm hokejistům dost pomoct. Vlastně nejen jim. Makat víc než ostatní, dělat věci trochu jinak, tak můžu dosáhnout velkejch věcí,“ doplnil ho Lukáš Huleš.

 

Současná největší hvězda extraligy nejdříve podrobně vysvětlila, co bude dělat a pak to názorně ukázala. „Hlavní je nezastavit nohy! I když nemůžeš, pořád musíš bruslit, to je základ hokeje. To mi vždycky říkal táta: ‚Nesmíš přestat bruslit! Všichni na tebe budou koukat, ale ty nesmíš přestat!‘“ říkal před jednou sérií cviků nejproduktivnější Evropan v historii NHL.

Většina z jeho 50 tisíc přátel na sociální síti byla z pohledu do Jágrova hokejového soukromí pořádně paf. „Co už si může fanoušek víc přát! Tohle je prostě nejvíc!!! Jsem velkej fanda NHL, ale letos musím říct -bůh žehnej výluce. Co se tady teď děje je mazec, Saša (Ovečkin), Ilja (Kovalčuk) a spol v O2 aréně, Jarda, Pleky a spol v extralize a teď tohle. Už akorát čekám, že přijdu v úterý z knajpy domů a na gauči bude sedět Jarda a koukat s mojí manželkou na růžovku:-),“ pochvaloval si Libor Fořt.

Na konci videa připravil Jágr své „rodině“ dojemnou chvilku. „Věřte mi, že kdybych měl doma malého Jágříka, vykládal bych to jenom jemu! Ale protože zatím žádné dítě nemám, vy všichni jste pro mě děti a rád se s vámi o mé zkušenosti podělím!“

„Jardo neboj Jágřík bude, 40cítka je nová 20cítka! Podívej na Karla Gotta, jak se mu zadařilo, vždyť ty máš ještě 30 let čas!;)“ utěšovala ho Eva Roach. „Skvělý video....teď ještě udělat ty malý Jágříky,o kterých mluvíte na videu,ať má být českej národ zase na koho hrdej:),“ přidal se podobně jako desítky dalších Tomáš Neudecker.

Domácímu gólmanovi se pak samozřejmě omluvil.
Domácímu gólmanovi se pak samozřejmě omluvil.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud