30. listopadu 2012 • 20:24

Zkrat Kočího! Sparťanský ranař zákeřně fauloval a porval se s Valábikem

Autor: mto, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdé údery, ale čisté. Na to jsme od Davida Kočího zvyklí. Na ledě Komety Brno ale předvedl hodně nečistý zákrok, když rozjetý přišpendlil na hrazení Róberta Petrovického. A následně shodil rukavice s domácím obrem Borisem Valábikem.



Slovenský obránce Komety neváhal a okamžitě jel pomstít zákrok sparťasnkého bijce. Zatímco se Petrovický stále svíjel na ledě, oba borci si vyměňovali údery. A nešlo o žádnou přetlačovanou.


Obránce Pražanů nakonec využil větší množství zkušeností a bitku na body vyhrál, ale i Valábik si vedl velmi dobře a bylo vidět, že Kočí odchází na trestnou lavici s pěkně červeným nosem.

Oba vazouni inkasovali pět trestných minut plus trest do konce zápasu. A Kočí ještě pětiminutový trest za vražení na hrazení. Ten Kometa dokázala využít a trefil se kdo? Róbert Petrovický. A dostal domácí tým do vedení 3:2.

Po zápase na žádosti novinářů o rozhovor Kočí jen kroutil hlavou. "Dnes ne. Nemám k tomu co říci," seděl v šatně zkroušeně vyhlášený bitkař.

Sparta ještě v závěru vyzkoušela hru bez brankáře, vyrovnat se jí ale nepodařilo. Naopak devět sekund před koncem Hořava střelou do prázdné branky pojistil vítězství Brna.

Domácí borec se proti sparťanskému bitkaři držel statečně
Domácí borec se proti sparťanskému bitkaři držel statečně

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud