3. dubna 2014 • 19:45

Jako na kolotoči! Zlín nasadil do play off už třetího brankáře

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soupeři Zlína se rozhodně nemohou takticky připravovat pouze na jednoho jejich brankáře. Nikdy totiž neví, který bude chytat a ve zlínské brance se to občas střídá jako na kolotoči. Jen v play off se tam objevili hned tři a všem se víceméně dařilo dobře.



MATCH OVERVIEW LEGACY
3. 4. • 17:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
5:2
ONLINE
3. dubna
17:00
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 23:56. Adamský, 34:32. Bonk, 38:50. Bonk, 54:18. Trončinský, 56:09. Hrňa

Hosté: 00:26. Honejsek, 29:57. Köhler

Sestavy

Domácí: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Nosek, Linhart, Zíb, Krejčí, Trončinský, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Matuš, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Rufer. Trenér: Jiří Kalous.

Hosté: Horčička (Štůrala) – Kotvan, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec, Tesařík (A), Horák – Köhler, Leška (A), Balaštík – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Čech, Melenovský, Kubiš – Sedláček, Holík, Ondráček. Trenér: Rostislav Vlach.

Rozhodčí

Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer

Stadion

Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst)

Návštěva

4868 (94% kapacity stadionu) diváků

Štěstí na brankáře. Přesně tohle má Zlín po celou sezonu, play off nevyjímaje. Luboš Horčička je už třetím gólmanem, který se během play off postavil do zlínské branky. Před ním se tam už ukázali Kašík a Štůrala. A zachytal dobře.

Zákroky zlínského brankáře Horčičky v první třetině
Video se připravuje ...

Horčička sice jen během druhé třetiny inkasoval hned tři góly, nebýt jeho parádních zákroků v úvodu zápasu, mohlo jich být mnohem více. A do Werk Areny to navíc neměl daleko. V Třinci totiž bydlí, a tak si vyzkoušel, jak se chytá proti sousedům.

Zlínu nakonec nevyšel ani druhý vzájemný zápas. Přestože dvakrát vedl, dokázal Třinec dokonat obrat a vyhrát 5:2. Série se tak přesouvá do Zlína za stavu 2:0 pro Třinec.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud