26. prosince 2014 • 23:00

VIDEO: Nepoučitelný Hollweg zase řádil. Kolenem sejmul Vrbatu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský bijec Ryen Hollweg má na svém účtu další vroubek, který bude pravděpodobně řešit disciplinární komise. Ve 31. kole proti Mladé Boleslavi ve 34. minutě u mantinelu tvrdě sejmul kolenem Davida Vrbatu, který se do zápasu už nevrátil. Za faul dostal Hollweg trest do konce utkání.



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 12. • 15:30
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
6:1
ONLINE
26. prosince
15:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
Góly

Domácí: 04:31. Lev, 24:02. Kratěna, 32:44. Bližňák, 52:23. Simon, 54:38. Balej, 59:51. Schleiss

Hosté: 12:51. Mikulík

Sestavy

Domácí: Machovský (Mensator) – Jeřábek (A), Kadlec (A), Pulpán, Mozík, Moravčík, Kubka, Boháč – Schleiss, Bližňák, Kratěna (C) – Johnson, Lev, J. Sýkora – Pletka, Simon, Indrák – Hollweg, T. Sýkora, Balej – Beran

Hosté: M. Růžička (Rittich) – Ovčačík (A), Trončinský, Stříteský, Žabka, Robar, Trška, Čermák – Mikulík, Výborný (C), Bárta – Látal, Kašpařík, Klimenta – Pacovský, Musil, Lenc – Kubica, Vrbata, Pabiška – Jarůšek

Rozhodčí

Homola, Horák – Gebauer, Lederer

Stadion

ČEZ Aréna, Plzeň

Návštěva

6301 diváků

V září zranil slávistického útočníka Tomáše Vlasáka a dostal rekordní trest: stopku na deset zápasů. Na led se nakonec vrátil po zmeškaných sedmi zápasech a s důrazným varováním od disciplinární komise.

Sám se kál a sliboval, že už se podobné excesy dít nebudou. "Disciplinární komise mi řekla, co si myslí, a já se snažím vzít si to k srdci, zabudovat to do své hry. Vím, že musím být chytrý, že každý mě teď sleduje, soupeři i rozhodčí, kteří už mají ruku napůl zvednutou, sotva vkročím na led. (usmívá se) Je moje zodpovědnost, abych už mužstvo víc neoslaboval,“ tvrdil tenkrát v rozhovoru pro iSport.cz, když se vracel po trestu do sestavy Plzně.

Faul Ryana Hollwega
Video se připravuje ...

Jenže uběhlo pár měsíců a zase předvedl likvidační zákrok. V utkání proti Mladé Boleslavi se ve 34. minutě dopustil naprosto zbytečného faulu. Plzeň v té době vedla 3:1 a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla Boleslav utkání zvrátit. Jenže Hollweg u mantinelu tvrdě dohrál Vrbatu, kterého poslal k ledu kolenem.

Neúprosný rozhodčí mu udělil pětiminutový trest a osobní trest do konce utkání. Ani Vrbata se už do utkání nepodíval a nezbývá než doufat, že si z tohoto utkání neodnese nějaké vážnější zranění. Hollweg pravděpodobně bude muset znovu předstoupit před disciplinární komisi. Dá se počítat s tím, že zase vyfasuje pořádný flastr.

SESTŘIH: 31. kolo extraligy, Plzeň - Mladá Boleslav 6:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud