František Suchan
6. ledna 2015 • 22:30

Štich zbytečně zranil soka. Na psychiatrii s ním, zní z Boleslavi

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jasně rozhodnutý zápas? No a… David Štich se s tím nepáral. Naštvání a bezmoc z debaklu svého týmu v Boleslavi dal slávistický svalovec pocítit Zdeňku Kubicovi. Necelou minutu před závěrečnou sirénou do něho nevybíravě napálil a zranil ho. „Měl by zajít na psychiatrii,“ reagoval kouč vítězů.



MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 1. • 17:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
7:1
ONLINE
6. ledna
17:30
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
Góly

Domácí: 07:25. Bárta, 09:44. Trončinský, 19:46. Pacovský, 23:05. Klimenta, 35:24. Musil, 47:56. Výborný, 55:03. Broš

Hosté: 23:45. Veselý

Sestavy

Domácí: Růžička M. (Růžička J.) – Trončinský, Ovčačík, Stříteský, Kočí, Hruška, Robar, Čermák – Mikulík, Výborný, Pabiška – Pacovský, Broš, Klimenta – Látal, Musil, Lenc – Jarůšek, Bárta, Rys

Hosté: Furch (21. Svoboda) – König, Knot, Štich, Valach, Beňovič, Růžička, Holub, Novák – Vlasák, Bednář, Kolář – Sklenář, Divíšek, Stránský – Poletín, Vas, Čermák – Doležal J., Doležal T., Veselý

Rozhodčí

Šindler, Pavlovič – Bláha, Špůr

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

3510 diváků

Nechápal. Marian Jelínek, jeden z boleslavských trenérů, žasnul nad zákrokem slávistického drsňáka Davida Šticha, který 56 vteřin před koncem rozhodnutého duelu zmastil útočníka Zdeňka Kubicu. „Ten kluk má zlomenou klíční kost, nějakou dobu si nezahraje. Chyběl mi tam respekt k soupeři. Tohle udělat za stavu 7:1? Myslím, že by si měl Štich zajít na psychiatrii,“ vzkázal Jelínek svému bývalému svěřenci z Liberce.

Sudí neměli o nátuře zákroku hned jasno, na poradu se sjeli až poté, co ke svíjejícímu se Kubicovi spěchali zdravotníci. Pak pruhovaná komise udělila slávistickému tvrďákovi dvouminutový trest za napadení, byť kapitán hostů Jaroslav Bendář žádal dlouhé vysvětlování a sám vyloučený se hodně vzpouzel.

David Štich v poslední minutě zranil svého soka
Video se připravuje ...

„Díky, ale nechci k tomu nic říkat,“ reagoval Štich na dotaz iSportu po Jelínkově zmínce o vhodnosti psychiatrického vyšetření. Na toto prohlášení bezprostředně nereagoval ani kouč poražených Dušan Gregor, který jej na tiskové konferenci od svého kolegy vyslechl.

Negativní reakce na své počínání schytal Štich z boleslavské strany už cestou z ledu. S hráči si vyměnil pár ostrých slov a přidal se i Jan Tůma, generální manažer domácího klubu, čekající před šatnou. Slávističtí borci ale byli tak zdrchaní z potupné porážky, že už ani neměli sílu se konfliktem zaobírat. Vše zůstalo u pár vyčítavých pohledů a hudrování, had rozladěných chlapů se dál pokorně sunul do kabiny.

SESTŘIH: 35. kolo extraligy, Mladá Boleslav - Slavia 7:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud