25. února 2015 • 04:40

Slavia chce po fanoušcích peníze. Je to plivanec do tváře, zlobí se

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Slavia se potácí na dně tabulky a je velmi pravděpodobné, že si zahraje baráž o udržení v extralize. Marketingové oddělení tak přišlo s nápadem, jak hráče motivovat k tomu, aby nesestoupili. Po fanoušcích žádají peníze na bonusy pro hráče, diváci to však odmítají. "Tak tohle už je silný kafe...," komentoval projekt v diskuzním fóru jeden z fanoušků.



"Nadešel moment, kdy klub potřebuje podporu skutečných fans. HC Slavia Praha chce za pomocí fanoušků vytvořit motivační fond, který bude sloužit jako odměna hráčům při udržení se v nejvyšší hokejové soutěži." Tak zní průvodní odstavec, který má lákat fanoušky, aby finančně podpořili trápící se Slavii v play out a pravděpodobně i následující baráži.

Jenže samotní fanoušci to vidí úplně opačně. Nesouhlasné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. "Takže podpora po celou sezónu, výjezdy, chorea, vyřvaný hlasivky i ze zápasů, kdy jsme dostávali jeden nářez za druhým, to celé z nás nedělá "skutečné fans"? Ty z nás udělají peníze pro hráče?" nechápal na diskuzním fóru klubu fanoušek s přezdívkou Druss.

SESTŘIH: 48. kolo extraligy, Slavia - Mladá Boleslav 0:4
Video se připravuje ...

Podobně vidí celou akci také další fanoušek, který si říká Rorýs: "Ta akce, to je plivanec do tváře vlastním fandům a náboje ostatním, aby se nám vysmívali. Tahle ostuda nebere konce. Ach jo."

Někteří fanoušci celý projekt s humorem, většinou se jednalo o příznivce jiných klubů, ze svých řad si však dokázali udělat srandu i sešívaní. "Maj slíbeno, že škvára bude. Akorát záleží, jak se fans plácnout přes kapsu," komentoval sarkasticky jeden z diskutujících.

Marketingové oddělení však fanouškům, kteří přispějí, slibují drobné i větší dárky. Někteří však mají mnohem lepší představy, co by za peníze chtěli: "Ať fanoušci těch 400 tisíc klubu klidně dají, ale výměnou za malý podíl akcií a od příští sezóny spoluřízení marketingového úseku."

SESTŘIH: 47. kolo extraligy, Litvínov - Slavia 4:1
Video se připravuje ...

A co k samotnému projektu uvedl marketingový manažer Slavie Petr Buršík? "Velmi si ceníme našich fanoušků a jejich podpory. Rádi bychom ty největší srdcaře zapojili do života našeho klubu a také je požádali o pomoc. Myslíme, že právě motivační fond, který vznikne díky nim, je tím správným krokem. U našich hráčů navíc bude posílena odpovědnost vůči fanouškům a ti si tak budou moci ještě více nárokovat kvalitnější výkony, které budeme tolik potřebovat."

Tato slova však pobouřila ještě víc fanoušků. "To snad nemyslej vážně, ne??? Celou sezonu hrajou úplný h... a teď chtěj po fanoušcích peníze jako motivaci, aby se udrželi??? To maj snad chtít sami od sebe a ne aby měli finanční motivaci, navíc od fandů... Prostě cirkus, opravdu nic jinýho," naštvalo pana Stanislava L.

SESTŘIH: 46. kolo extraligy, Slavia - Karlovy Vary 1:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud