Richard Šíma
3. srpna 2015 • 12:00

Stümpel ve Vítkovicích? Docela mě to rozesmálo, reaguje manažer klubu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stane se Jozef Stümpel posilou extraligových Vítkovic? Třiačtyřicetiletý útočník už o svém příchodu do ostravského klubu hovoří jako téměř o hotové věci. Ve Vítkovicích jsou o mnoho zdrženlivější. Nic prý není uzavřeno. 



„Ano, jsem už vnitřně naladěný na Vítkovice,“ prohlásil pro slovenský deník Šport jeden z nejslavnějších slovenských útočníků posledních desetiletí, jenž naposledy působil v mateřské Nitře.  Dodal, že jedním z důvodů, proč si mezi nabídkami, které zvažoval, vybral právě Vítkovice, je skutečnost, že v Ostravě bude i nadále působit útočník Rostislav Olesz. Oba se znají ze společného působení v týmu Florida Panthers.

Podle Športu je podpis smlouvy s Vítkovicemi otázkou nejbližších hodin. Ovšem v Ostravě to vidí jinak. „V minulých dnech jsme s Jozefem jednali, ale uzavřeno není v této chvíli nic,“ pravil Zdeněk Janiurek tiskový mluvčí klubu.

Vítkovický manažer Petr Husička v reakci na článek ve slovenském Športu dokonce prohlásil: „Docela mě to rozesmálo. Jednáme s řadou hráčů, to je fakt, ale když jsem si přečetl, že Jozefův přestup k nám je hotovou věcí, přišlo mi to srandovní.“

Na další otázky týkající se okolností množného Stümpelova přestupu do Vítkovic už ale odpovídat nechtěl.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud