16. září 2015 • 11:40

Jak si oholím knírek? Hollweg válí i jako herec v klipu dětského festivalu

Autor: fzs
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě to řeže, po vítězných domácích zápasech hraje zaplněným tribunám na kytaru a zpívá… A k tomu ještě showman Ryan Hollweg pomáhá zviditelnit smysluplné projekty. Se spoluhráčem Tomášem Pitulem, přední českou lyžařkou Veronikou Rudolfovou a americkými fotbalisty Pilsen Patriots Davidem Hlaváčkem a Petrem Novým zazářil ve video pozvánce na festival Sporťáček.



Lyžařka ztracená v deštivé Plzni, zoufale hledající místo na sportování. K tomu hokejisté čekající před školou na své parťáky z amerického fotbalu, to oni ji pak společně zachrání a spolu odjedou na Sporťáčka. Tolik scénář videa, kde se Hollweg s dalšími sportovci vyšvihnul, a které je další ze série pozvánek, jimiž festival originálně zve na své zastávky.

VIDEO: Lyžařce pomohl i Hollweg

Sporťáček, který v jednotlivých městech interaktivně představuje co největší množství sportů dětem a rodičům, se tuto sobotu koná právě v Plzni a i mládežničtí trenéři Škodovky na něm malým zájemcům ukážou, jaké to je, hrát hokej. Pomůže jim k tomu i unikátní umělá ledová plocha od společnosti HFL sports group, na níž se dá bruslit za každého počasí a kde si s dětmi sklouznou třeba i vybraní hráči z plzeňského klubu.

Předminulý víkend vytvořil Sporťáček na pražské zastávce český rekord v počtu sportovních aktivit na jednom místě, na Hamru v Braníku jich představil 126, což stvrdila agentura Dobrý den. Dorazilo 10 tisíc lidí. Minulý víkend se pak premiérově představil v Brně. V Plzni ho čeká už druhý ročník.

VIDEO: Hokejista vyzval k tanci americké fotbalisty

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud