22. ledna 2016 • 18:28

TICHO! Tak to vypadá, když na to se**me my, vzkázali fanoušci Komety

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Pověstná bouřlivá atmosféra na hokeji v Brně? Dnešní zápas proti Pardubicím začal přesně naopak. Mužstva uvítalo hrobové ticho, prvních pět minut byl slyšet jen malý ostrůvek fanoušků Dynama. Ti domácí na protest proti posledním výsledkům Komety mlčeli. Důvod dali jasně najevo transparentem s připomínkou debaklů: 1:8, 2:8, 3:9, v polovině utkání navíc sborově řvali "Hadamczik ven".



Takhle to vypadá, když na to se.ete vy: 1:8, 2:8, 3:9. Jasný vzkaz visel na začátku utkání proti Pardubicím pod kotlem fanoušků Komety. Úterní debakl na ledě Sparty (3:9) je dopálil tak, že ho spojili i s loňskými vysokými porážkami s nenáviděným pražským rivalem a hráčům výsledky pořádně „omlátili“ o hlavu.

Protest brněnských fanoušků
Video se připravuje ...

Nálada zhoustla po zahájení hry ještě víc, protože hned po dvaceti vteřinách hry zaskočil domácí obranu Jakub Orsava a Pardubice vedly. To už visel pod kotlem inovovaný transparent: Takhle to vypadá, když na to se.eme my fanoušci. To bylo jasné vysvětlení nezvyklého mlčení.

Protest skončil po pěti minutách hry, od té doby se v DRFG Areně opět povzbuzuje. Ve 25. minutě, kdy Kometa prohrávala 0:3 se však fanoušci dali na protest znovu, tentokrát však jinak. Poprvé od nastoupení trenéra se halou neslo sborové "Hadamczik ven".

SESTŘIH: 38. kolo extraligy, HC Kometa Brno - HC Dynamo Pardubice 2:3
Video se připravuje ...

MOMENT: Fanoušci skandovali Hadamczik ven
Video se připravuje ...

Fanoušci brněnské Komety protestovali proti špatným výsledkům
Fanoušci brněnské Komety protestovali proti špatným výsledkům

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud