11. prosince 2017 • 11:43

ZNÁMKOVÁNÍ šlágru: Bednář nabídl fintu večera, chybělo jen drama

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
  • Hradecký kapitán Jaroslav Bednář chválí domácí fanoušky po výhře nad PlzníHradecký kapitán Jaroslav Bednář chválí domácí fanoušky po výhře nad PlzníFOTO: ČTK

    Vystrčil ten svůj bezzubý úsměv, jel po jedné noze a řval: „Uoooou.“ Euforie až do stropu! Radek Smoleňák se za Mountfield trefil i ve druhém zápase, otevřel skóre proti Plzni. A tyhle emoce vydržely Hradci celý zápas. Plzeň, ta neporazitelná popravčí četa, která ničí jednoho soupeře za druhým, sama dala hlavu na špalek, padla 0:6. Podívejte se v článku, jak šlágr Mountfield HK - Plzeň probíhal pod lupou. Hodnocení vybraných faktorů je na stupnici 1 až 10 (nejlepší).

  • Zábava 9

    Kdo měl na sobě v hledišti plzeňský dres, možná by šel radši někam na adventní trhy popíjet punč. Ale z celkového pohledu? Skvělé pokoukání. Mountfield si byl dobře vědom individuální kvality, kterou ofenzivní plzeňští borci disponují. Tak se musel vyšroubovat ke svému nejlepšímu výkonu, aby ji umlčel. A přesně tohle udělal. Kdyby to byl průměrný zápas, Plzeň možná bodovala. Jenže tohle bylo víc.

    Hradecká děkovačka Hradecká děkovačkaFoto ČTK

  • Tvrdost 8

    Žádné bláznivé zákroky stylu, že rozum zůstal v šatně, k vidění nebyly. Byl to boj vedený přesně v intencích toho, kde se oba soupeři v tabulce nacházejí. Tvrdý byl hodně, kdo souboj podcenil, už byl bez puku. Ryan Hollweg ale v akci moc nebyl, zápas byl tak rychlý, že vlastně ani nikoho nestihl načapat. Až jednou na konci, ale hned po tom dal Hradec šestý gól. Takže hit na nic.

    Mountfield HK - Plzeň: Hosté si odvezou debakl, Cibulskis vstřelil gól na 6:0
    Video se připravuje ...

  • Kouzla 9

    Bez technické dokonalosti na špici být prostě nemůžete. Největší fintu večera vytasil hradecký kapitán Jaroslav Bednář . Před gólem na 2:0 na modré hodně drze vymyslel situaci, která vedla k tomu, že objížděl branku a zasouval sám do sítě. Ryan Hollweg taky ukázal, že je hokejista. Ve třetí třetině si prohodil tři hráče. Tohle byla od ranaře velká paráda!

    Mountfield HK - Plzeň: Trefil se kapitán, Jaroslav Bednář přidal další gól zápasu, 2:0
    Video se připravuje ...

  • Napětí 4

    Vlastně za to mohl Hradec, že známka není vyšší. Od prvních minut hrál tak dobře, že drama se zkrátka nekonalo. Vsadil na hodně aktivní notu, střílel, jezdil všude a Plzeň se do velkých šancí nedostávala ani při vlastních přesilovkách. Na druhou stranu, chybělo jí hlavní eso. Bylo znát, že bez Milana Gulaše to nebylo ono. A až trenéři najdou, kam se ztratili všichni obránci, bude lépe.

    Brankáři Patriku Rybárovi přiletěl do brány nečekaný host Brankáři Patriku Rybárovi přiletěl do brány nečekaný hostFoto Michal Beránek Michal Beránek / Sport

  • Atmosféra 8

    Hradecký kotel nikdy nezmlkne, jede svoje chorály celý zápas. Vlastně ani nepoznáte, jestli přijela Moravská Chrastová, nebo Plzeň. Celkově jste cítili, jak ta obrovská energie z ledu se přenáší na tribuny a naopak. Jediný minus? Že Hradec tenhle zápas nedokázal vyprodat. Co víc by město chtělo, než nejlepší tým soutěže? Tím spíš, když je jejich vlastní tým v laufu a funí mu za krk...

    Děkovačka Patrika Rybára po vyhraném utkání Děkovačka Patrika Rybára po vyhraném utkáníFoto Michal Beránek / Sport

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud