4. května 2020 • 09:59

Karlovy Vary mění identitu! Energie bude černobílá, představila i nové logo

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je obměna! Karlovy Vary v pondělí vytasily nečekanou změnu - zmodernizovaly své logo i klubové barvy. Ze zelenobílé vzešla černobílá, dlouholeté logo Energie pak nahradilo velké "E" na černém, respektive bílém pozadí. Hlavním iniciátorem přeměny, se kterou klub vstoupí už do příští sezony, byl majitel Karel Holoubek. „Záměrem této změny bylo především posunout vizuální prezentaci klubu na novou, vyšší úroveň,“ uvedl na klubovém webu.



Klub mění logo po dlouhých 18 letech. Nová moderní vizáž má reprezentovat současnou Energii, která opouští zelenou barvu. Ta společně se starým logem byla přizpůsobena barvám a oboru činnosti tehdejšího generálního partnera klubu.

Co si o nové indentitě Karlových Varů myslíte vy? Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz >>>

„Základ loga je tvořen symbolem hokejky, doplněný o písmeno E, které symbolizuje název klubu – Energie. Nejvýraznějším prvkem loga je zkosení písmene E, které značí dynamiku, rychlost, pohyb a energii samotnou, tedy všechny prvky, kterými se karlovarský hokej v posledních letech vyznačuje,“ stojí na klubovém webu.

Zároveň s logem mění klub i své barvy. Ze zelenobílé se stane černobílá a také šedá. „Jde o změnu vizuální identity klubu se snahou o moderní pojetí dynamického sportovního produktu,“ dodává klub.

Karlovy Vary opouští zelenou barvu, nová identita se ponese v černobílém pojetí
Karlovy Vary opouští zelenou barvu, nová identita se ponese v černobílém pojetí

Energie tak v nové sezoně vyjede do zápasů ve zcela nových dresech. Zelenou a bílou variantu vystřídá tmavě černá a světle bílá se šedými prvky. Alternativní třetí dresy pak budou mít převahu šedé barvy. Poprvé by se hráči v nových dresech mohli představit už v srpnových přípravných duelech.

Společně s tím představil klub i nové alternativní logo, které je kruhového tvaru. To má potvrzovat fakt, že jsou Karlovy Vary klubem z města horkých pramenů.

HC Energie Karlovy Vary Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana deníku Sport, pondělí 4. května 2020 Titulní strana deníku Sport, pondělí 4. května 2020Foto Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud