2. února 2021 • 11:00

Forma v extralize: V Plzni točili youtubeři. Ševcovi je o osm let míň

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Plzeňští hokejisté slaví vítězství nad Pardubicemi s brankářem Dominikem FrodlemPlzeňští hokejisté slaví vítězství nad Pardubicemi s brankářem Dominikem FrodlemFOTO: Pavel Mazáč / Sport

    Kdo je vrcholu a kdo u dna? Sparta má na kontě už pět výher v řadě a dál vede tabulku Tipsport extraligy, naopak Pardubicím se přísun bodů zadrhl. Projděte si speciální power ranking deníku Sport a webu iSport.cz, ve kterém najdete nejen formu týmů za poslední týden. Vše je okomentované s lehkou nadsázkou.

  • 1. Sparta

    Kráčí od výhry k výhře. Dokonce si říkáte, že by ji asi ani nepoložilo, kdyby začal přestupy řídit kolega z druhé Sparty Tomáš Rosický a o zraněného Sobotku začal pečovat borec z Arsenalu Ben Ashworth.

    Zlín - Sparta: Třetí gól za sto vteřin. Tomášek dokonal akci Rouska, 1:3
    Video se připravuje ...

  • 2. Třinec

    Brankáře zkoušel hledat od Chabarovsku přes Finsko až po Karlovy Vary. Výsledek je, že přivedl trojku za Štěpánka s Kacetlem, aby chytala na farmě. Prostě jdete na štiky, ale vracíte se domů se zatoulaným štěňátkem.

  • 3. Plzeň

    V sobotu sem dorazili nějací šílenci s mobilem. „Támhle v okně má sídlo majitel klubu! Jeee, podívejte na ten lustr...“ Když je vyváděla ochranka, křičeli mladí youtubeři něco o tom, že točí „strakovku“.

    SESTŘIH: Plzeň - Pardubice: Frodl má druhou nulu v řadě. Západočeši jsou třetí
    Video se připravuje ...
  • 4. Litvínov

    Legendy z Nagana jsou mocně slyšet. Furt jen nakupujete! Tohle není cesta! Asi není. Ale bez importů byste tady hráli 1. ligu dřív, než řeknete Unipetrol. Mimochodem, všimli jste si, že se týmu začalo dařit?

    SESTŘIH: Kometa Brno - Litvínov, 3:4. Verva urvala vítězství ve třetí třetině
    Video se připravuje ...

  • 5. Liberec

    Když dáte Kváču do brány, nespadnou tam žádné banány. V kalendářním roce 2021 neprohrál v základní hrací době ani jednou. Vypadá to, že jako soupeř můžete udělat jedinou věc. Dostat z něj mindrák.

  • 6. Mountfield HK

    Vlastně moc nepřekvapilo, že přišel Dominik Graňák a kouč Vladimír Růžička o něj tak moc stál. Spíš zaskočilo, že nezkusil získat Jakuba Klepiše. A Jan Novák s Markem Tomicou taky ještě mají registračku.

  • 7. Mladá Boleslav

    Velkou postavou týmu je Martin Ševc. V 39 letech je už stařeček, kdybyste mu to však vpálili, nejspíš vás budou týden bolet záda a on dostane dvě minuty za krosček, plus 10 za řeči. Hraje, jak kdyby byl o 8 let mladší.

  • 8. Zlín

    Brankářská jednička na marodce. Dvojka taky. Takže přichází čas na vaši klasickou akci, pánové. Zalovte zase v klobouku a najděte poklad. Povedlo se to se Šťastným, Fořtem, Dufkem... Máte i gólmany?

    Zlín - Olomouc: Kašík se při přesunu zranil. Naskočit musel Huf
    Video se připravuje ...

  • 9. Vítkovice

    Takhle, zvedají se. Pod bouřlivákem Holaněm jsou lepší než pod profesorem Trličíkem. Ale taky mohly mít pět výher, ne z téhle zápasové série tři porážky o gól. Trochu tam teda cítíte to ostravské „pi...“

    SESTŘIH: Vítkovice - Mountfield HK, 3:4sn. Cingel' dvěma nájezdy rozhodl vyrovnaný zápas.
    Video se připravuje ...

  • 10. Pardubice

    Na chvíli odsud vyšlehl oheň moci a síly. Jenže místo aby spálil soupeře na prach, parta si akorát tak sežehla vlastní obočí. Čím větší jména do klubu začala mířit, tím horší podává výkony. Blázinec.

    SESTŘIH: Plzeň - Pardubice: Frodl má druhou nulu v řadě. Západočeši jsou třetí
    Video se připravuje ...

  • 11. Olomouc

    V téhle sezoně jdou zápasy za sebou nějak takhle: bída, nic moc, hrůza, zázrak! Když má soupeř šňůru výher, Olomouc ji přesekne. Teď ukončila jízdu Liberce, předtím sekla Třinec. Se Spartou hraje 19. února.

    SESTŘIH: Liberec - Olomouc 1:2. Hosté zkrotili Tygry ve třetí třetině
    Video se připravuje ...

  • 12. Kometa Brno

    Za poslední dobu vyhrála jen nad Pardubicemi, které by v posledním týdnu porazili nejspíš i volejbalisté z Guatemaly. Jinak se sem dokonale hodí hodnocení Jakuba Klepiše: „Je to na hovno.“ No, my to neřekli.

    Kometa - Litvínov: Mužem první třetiny se stal Mueller, 2:0
    Video se připravuje ...

  • 13. Karlovy Vary

    Třinec stál o brankáře Filipa Novotného, nakonec z toho sešlo. Přesto ve Slezsku jedna hvězda zůstala, Jakub Flek. Jen nemá místo ve Werk Aréně, ale bohužel lůžko v třinecké nemocnici.

    Třinec - Karlovy Vary: Flek srovnal přízemní střelou z dálky, 2:2
    Video se připravuje ...

  • 14. České Budějovice

    V bazaru po Vánocích najdete rádio, DVD rekordér a další poklady, prostě věci, které fungují, ale jinde je nepotřebují. No a v Českých Budějovicích zase najdete Brandona Aldersona nebo Jana Štencela.

    SESTŘIH: České Budějovice - Mladá Boleslav 2:6. Drtivý nástup hostů rozhodl. Dvakrát se trefil Stránský
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud