2. března 2021 • 20:20

SESTŘIHY: Sparta smetla Motor a je první, Boleslav třetí. Plzeň - Zlín 7:0!

Autor: iSport.cz, kal, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední hrací týden základní části hokejové Tipsport extraligy začal. Sparta v 50. kole rozstřílela 7:2 poslední České Budějovice a dostala se na první místo tabulky. Sedmigólovou jízdu doma rozjela i Plzeň, která rozdrtila Zlín (7:0) a je nadále ve hře o přímý postup do play off. Mladá Boleslav zvládla tuhou bitvu s Hradcem Králové a po výhře 4:2 si upevnila třetí místo. Liberec padl 2:3 v Karlových Varech. Vítkovice přestřílely 5:3 Pardubice. Rozjetá Kometa prohrála 2:3 v prodloužení s Olomoucí, na kterou nestačila potřetí v sezoně. Zápas mezi Třincem a Litvínovem byl ze závažných důvodů odložen.



Sparťané v čele! Řádil Kudrna a Košťálek

Domácí nastoupili v retro dresech, které připomínaly 70. výročí jejich dosud jediného mistrovského titulu. Štěstí jim ale nepřinesly.

Jihočeši v prořídlé sestavě s pěti obránci a nekompletními čtyřmi útoky hráli uvolněně, hosté ale od počátku hýřili aktivitou. Skóre mohl otevřít Říčka, ale Strmeně poprvé překonal až Košťálek v 7. minutě. Domácí měli poté hned několik šancí vyrovnat, puk za Machovského ale dostal až v závěru první třetiny kapitán Vydarený.

Pražané se hned na začátku druhé třetiny dostali zpět do vedení a v prostřední dvacetiminutovce rozhodli o výhře. V čase 20:48 překonal českobudějovického gólmana z úhlu Kudrna a slovenský útočník se mezi střelce zapsal i ve 25. minutě.

Podruhé v utkání pak skóroval i Košťálek, který v přesilovce mířil přesně od modré čáry. Ve 31. minutě navíc trefil Jandus tyčku. Při vyloučení Poláška opakovaně pálil Doležal, Machovského ale nepřekonal. Buchtele poté na druhé straně trefil horní tyč.

Na začátku třetí části snížil nejlepší střelec domácích Doležal, žádné drama se ale nekonalo. Záhy se před Strmeněm prosadil Rousek a pojistil bezpečný náskok Pražanů. Šestý gól přidal velmi snadno Dvořáček, kterého nikdo nehlídal před brankovištěm. Poté ještě Machovskému pomohla branková konstrukce a skóre zápasu uzavřel v přesilovce kapitán Sparty Řepík.

Ohlasy trenérů

Václav Prospal (České Budějovice): „Odehráli jsme výbornou první třetinu, ale nebyli jsme dost produktivní. Utkání se zlomilo na začátku druhé části. Nemůžeme dostávat takové góly od soupeře, jakým je Sparta. Rozdíl mezi týmy se ukázal také v přesilovkách. Sparta to trefí, my to netrefíme. Klukům nemůžu upřít snahu, ale dostáváme laciné góly a děláme zbytečné chyby. Nejsme dost zkušení.“

Josef Jandač (Sparta): „Zápasy proti týmům ze spodní poloviny tabulky se nám v poslední době moc nedařily, proto jsme rádi za výsledek. Po vydařeném utkání v Třinci jsme chtěli odehrát dobré utkání, což se nám podařilo. Některé situace jsme odehráli malinko lehkovážně, ale Machovský chytal spolehlivě.“

SESTŘIH: České Budějovice - Sparta Praha, 2:7. Kudrna s Košťálkem veleli kanonádě na jihu
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 19:32. Vydarený, 45:42. Z. Doležal

Hosté: 06:29. Košťálek, 20:28. Kudrna, 24:24. Kudrna, 29:36. Košťálek, 48:20. Rousek, 50:52. Dvořáček, 58:07. Řepík

Sestavy

Domácí: Strmeň (Čiliak) – Vydarený, Plášil, Štencel, Slováček, Kubíček – Jonák, D. Voženílek, Holec – M. Novák, Toman, Z. Doležal – Beránek, R. Přikryl, Gilbert – Karabáček, Alderson.

Hosté: Machovský (Salák) – Polášek, Košťálek, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, O. Němec, Kalina – Rousek, Horák, Řepík – Kudrna, Tomášek, Sobotka – Buchtele, Pech, Říčka – Zikmund, Sukeľ, Dvořáček.

Rozhodčí

Úlehla, Veselý – Ganger, Klouček

Stadion

Budvar aréna, České Budějovice

Návštěva

Bez diváků diváků

Gulaš válí, čtyřmi body zařízl Berany

Domácí bez jediné absence útočníka vinou zranění od začátku soupeře přehrávali. V sedmé minutě navíc Gulaš ranou bez přípravy od modré čáry otevřel skóre, když si asistenci připsal uzdravený Mertl, který v sestavě chyběl od 1. prosince.

Vzápětí zlínský brankář Huf zneškodnil šanci na pravém kruhu volného Jiříčka a poradil si i s dorážkou Kodýtka. V 9. minutě už ale nestačil na zakončení před brankou nekrytého Eberleho, jenž těžil z přihrávky Dočekala.

Hosté nestíhali a kupili chyby v rozehrávce. Ve 14. minutě zvýšil po vybídnutí Kaňáka na brankovišti osamocený Gulaš již na 3:0. V závěru první třetiny uchránil hosty od další pohromy při gólové příležitosti Martina Langa jen skvělý Hufův zákrok. Jeho protějšek Frodl nečekaně inkasoval pět vteřin před první sirénou, pro nedovolené bránění Honejska však sudí branku neuznali.

V úvodu prostřední části protáhl Frodla tvrdou střelou Václavek. Poté znovu převzali iniciativu Indiáni. Krátce po skončení přesilovky ve 27. minutě po krásné individuální akci skóroval Přikryl a o minutu později vyloučení Kubiše potrestal po ideální příhře Gulaše střelou z pravého kruhu Kodýtek. Tempo následně opadlo a Berani před druhou sirénou nedokázali zmírnit stav 0:5 ani při 31 vteřin trvající přesilové hře čtyři na tři.

Již po 40 odehraných vteřinách závěrečné dvacetiminutovky se poprvé v extralize gólově prosadil nahozením od modré čáry švédský obránce Viktor Lang. Vzápětí od další pohromy uchránil po šanci Straky hosty znovu jen pozorný Huf. Zbytek zápasu se dohrával spíše z povinnosti, rozjetí domácí své akce přehrávali na krásu, až v 52. minutě při přesilovce upravil po křížné přihrávce Gulaše Kodýtek na konečných 7:0.

Ohlasy trenérů

Ladislav Čihák (Plzeň): „Jsem rád, že jsme vyhráli a měli jsme i trochu pohodový zápas. Využili jsme šance v první třetině a soupeři jsme odskočili. Zápas se vyvíjel velmi dobře, byli jsme produktivní a padlo hodně gólů. Pomůže nám to po psychické stránce, když jsme vyhráli a neinkasovali. Nepustili jsme nějakou chybou soupeře zpět do hry. Jsem rád, že jsme si pomohli dvěma góly v přesilovce. Zůstáváme ale nohama na zemi a soustředíme se na další zápas.“

Robert Svoboda (Zlín): „Výsledek mluví za vše. My prožíváme nejtěžší období, co jsem u áčka. Co na nás teď padá, je katastrofa. To samozřejmě nesnižuje výkon domácích. Byli jsme potrestaní za vyloučení, přitom jsme si říkali, že nesmíme tolik faulovat. Není k tomu co dodat. Psychika tam hraje roli. Je to marnost, ta sezona je celá špatná. Snažíme se to dokončit se ctí a klobouk dolů před hráči, kteří mají morál a nějakým způsobem dokážou bojovat. Není to sezona zadarmo, když se nesestupuje. Hráči hrají o svoji budoucnost. Je na nich, jak se odprezentují.“

SESTŘIH: Plzeň - Zlín 7:0. Parádní představení Indiánů. Čtyři body si připsali Gulaš a Budík, nulu Frodl
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 06:12. Gulaš, 08:37. Eberle, 13:22. Gulaš, 26:23. Přikryl, 27:30. Kodýtek, 40:40. V. Lang, 51:54. Kodýtek

Hosté:

Sestavy

Domácí: Frodl (Pavlát) – Budík, Stříteský, Kvasnička, Jiříček, V. Lang, L. Kaňák, Houdek – Malát, Mertl (A), Gulaš (C) – Michnáč, Kodýtek, P. Musil – Straka (A), Kracík, M. Lang – Dočekal, Přikryl, Eberle.

Hosté: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Gazda, Ferenc, Nosek (A), Suhrada, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Vopelka (A) – Okál, Honejsek, Karafiát – Václavek, P. Sedláček, J. Ondráček – Sebera, Chludil.

Rozhodčí

Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

hráno bez diváků

Bruslaři drží třetí místo, třemi body zazářil Cienciala

Úvod zápasu patřil dvěma šancím Mladé Boleslavi, ale s pokusy Flynna a Kotaly si dokázal hradecký brankář Mazanec s námahou poradit. Udeřilo tak na druhé straně. Po buly se dostal k puku kapitán Východočechů Smoleňák a z první ho napálil přímo do horního růžku Růžičkovy branky. Domácí však dokázali ještě v první třetině vyrovnat, když se po samostatné akci prosadil při hře čtyř na čtyři útočník Cienciala.

Ve druhé třetině ani jeden z týmů nevyužil zkrácené přesilové hry, do vedení se nakonec opět dostali hosté. Růžičku v mladoboleslavské brance překonal jmenovec Vladimír, který tak vstřelil jubilejní 150. gól v extralize. Středočeši však dokázali i podruhé srovnat. V přesilové hře se prosadil nejlepší domácí střelec Šťastný, jenž si připsal 25. branku v sezoně.

Dobrý svižný hokej pokračoval i ve třetí části hry. A za delší konec provazu nakonec tahala Mladá Boleslav. A i další dva góly padly v nestandardním počtu hráčů. Při signalizované početní výhodě byli domácí na ledě v šesti hráčích, když se do puku opřel na modré obránce Pláněk a překonal Mazance. Domácí odmítli závěrečný tlak hostů v další přesilové hře, když Ciencialovu nabídku na teč využil beze zbytku před brankou operující Bičevskis.

Ohlasy trenérů

Radim Rulík (Mladá Boleslav): „Viděli jsme dobrý hokej z obou stran. Mělo to obrovský náboj a nasazení. Já si hlavně cením, že jsme dvakrát prohrávali a dvakrát jsme dokázali srovnat. Ve třetí třetině jsme to pak překlopili na naší stranu. Celý tým předvedl zodpovědný a obětavý výkon. Myslím, že jsme si výhru i víc zasloužili. V pravou chvíli jsme si pomohli také přesilovkami.“

David Kočí (Mountfield HK): „Byl to dobrý zápas z obou stran. Soupeř využil dvě přesilové hry, my žádnou a to rozhodlo. Udělali jsme některé fauly, které jsme nemuseli. Tyhle zápasy o všechno budou rozhodovat maličkosti.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Mountfield HK 4:2. Tři body Ciencialy udrželi Středočechům třetí místo
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 11:48. Cienciala, 34:29. Šťastný, 48:40. Pláněk, 52:26. Bičevskis

Hosté: 05:52. Smoleňák, 32:05. V. Růžička

Sestavy

Domácí: J. Růžička (Schwarz) – Ševc (C), Šidlík, Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Moravec – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – G. Szturc, Bičevskis, J. Stránský.

Hosté: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Graňák, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp, Gaspar, Kukla – Perret, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, M. Zachar – J. Veselý, Lev, Smoleňák (C) – R. Pilař, Koukal, Kelly Klíma.

Rozhodčí

Hodek, Jeřábek – Lhotský, Svoboda

Stadion

ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav

Tygří záblesk v závěru nestačil, rozhodl Černoch

Utkání začalo ve svižném tempu, časomíra se poprvé se zastavila až v čase 6:34. Ještě před tím měl po Kulichově střele šanci Beránek, ale jeho dorážka pouze doklouzala těsně vedle pravé tyčky liberecké branky. Na druhé straně zcela osamocený Bulíř nevyzrál na Habala, který poprvé dostal příležitost chytat za Energii v domácím prostředí.

Blízko k první brance měl v 16. minutě liberecký Rychlovský, ale po jeho střele z mezikruží jen zazvonila tyč. Na straně domácích mohl otevřít skóre Beránek, ale jeho stahovačku po samostatném úniku zlikvidoval pravým betonem Pavelka.

Bruslivý a rychlý hokej z obou stran pokračoval i ve druhé dvacetiminutovce. Ve 22. minutě poslal Weinhold ideální přihrávkou do samostatného úniku Fleka, který přesnou střelou otevřel skóre zápasu.

Ještě v téže minutě mohl srovnat skóre Gríger, ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal výborně chytajícího Habala. V polovině zápasu si Bílí Tygři vynutili několik minut trvající tlak v útočném pásmu, kterému však chybělo přesné zakončení.

Ve 35. minutě po vyloučení Pavlíka a Šíra dostala Energie příležitost hrát 69 vteřin přesilovku pět na tři, ve které pouze Šenkeřík nastřelil tyč a Koblasa následně minul odkrytou branku. Západočeši se ale přece jen dočkali další branky. Po pěkné individuální akci Vondráčka se prosadil Redlich.

V závěrečné třetině byli hosté výrazně aktivnější, Energie i díky Habalovi držela dvoubrankové vedení až do 49. minuty. Poté ale nejprve Musil snížil a o 97 sekund později vyrovnal střelou z mezikruží obránce Knot.

Vyrovnávací branka ale Západočechy nepoložila a díky aktivnímu napadání v blízkosti Pavelkovi branky se v 54. minutě za brankou dostal k puku Kohout, který nezištně přihrál Černochovi, jenž střelou z první zápas rozhodl. Severočeši nedokázali vyrovnat ani při dlouhé power play.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Já jsem rád, že jsme dnes odpracovali, odbojovali výborné utkání, výborný výkon, podpořený vzadu Láďou Habalem. Myslím si, že jsme po celé utkání sice nebyli lepším mančaftem, Liberec byl hodně kvalitní a aktivní, ale my jsme byli hodně obětaví a zodpovědní při dodržování defenzivního plánu, který jsme pro dnešní utkání měli, a pokud nastal nějaký problém, tak jsme za sebou měli Láďu Habala, který nás neskutečně podržel. Jsem rád, že jsme dokázali i zvládnout dvě krizové situace, kdy jsme během krátké doby dostali dvě branky. Oklepali jsme se z toho, nesložili jme ani hlavu ani zbraně a šli jsme si pro ty body, které jsme, myslím, i zaslouženě získali, když jsme i zvládli dvouminutovou power play soupeře.“

Patrik Augusta (Liberec): „My jsme dnes dobývali, dobývali, ale bohužel naše produktivita dnes byla o gól méně, než bylo gólů soupeře, proto jsme prohráli. Ve třetí třetině jsme se vrátili do hry, hráči bojovali, pracovali, potom jsme však udělali jednu chybu v obranném pásmu a ta nás stála zápas. Po vyrovnání jsem v mužstvu cítil dobrou energii a věřil jsem v otočení vývoje, ale bohužel jedna chyba nás stála zápas. I přes dnešní prohru však máme boj o čtyřku pořád ve svých rukou. Pokud poslední dva zápasy vyhrajeme, tak v té čtyřce jsme.“

SESTŘIH: Karlovy Vary - Liberec 3:2. Tygři zaváhali. Čtvrtá příčka je v ohrožení
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 21:01. Flek, 37:52. Redlich, 53:33. Černoch

Hosté: 48:08. A. Musil, 49:45. Knot

Sestavy

Domácí: Habal (Horák) – Weinhold, Šenkeřík, D. Mikyska, Plutnar, Zábranský, Kowalczyk, Krajčík – O. Beránek, T. Mikúš, Flek – Osmík, Kulich, Šik – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček (A).

Hosté: J. Pavelka (Král) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – Rychlovský, Šír, D. Špaček – A. Dlouhý.

Rozhodčí

Lacina, Hejduk – Pešek, Malý

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Vítězný návrat Poláka, dvakrát se trefil Lakatoš

Vítkovicím se týden před startem předkola play off vrátil po dlouhém zranění do sestavy kapitán Polák a po opatrnějším startu odšpuntovala spád utkání vedoucí branka pardubického Blümela, který po bleskovém přenesení hry skóroval pohotovou ranou pod Svobodovu lapačku.

Domácí ale dokázali stav otočit během 49 sekund. Kanonýr Lakatoš v první přesilovce po ideální přihrávce Malleta zblízka snadno vyrovnal, vzápětí se parádně uvolnil Fridrich a zápěstím vymetl horní růžek v pardubické brance.

Ale i hostům stačila chvilka; za 27 sekund zaspala vítkovická obrana v čele gólmanem Svobodou a Poulíček doklepl do sítě vyražený puk.

Úseky slepených gólů pokračovaly i ve druhé třetině, v níž se domácí díky přesnější koncovce odpoutaly do dvoubrankového trháku. Po Irglově ráně ještě za hostujícím brankářem Kloučkem cinkla tyč, Ostravané však znovu udeřili v početní výhodě a opět zásluhou Lakatoše, kterým nechytatelným příklepem zaznamenal svůj 23. gól v sezoně.

Než se Pardubičtí otřepali, dokončil výpad Mallet a Vítkovice v rozmezí 76 sekund odskočily na 4:2.

Hosty ale znovu nakopnul v úvodu třetího dějství úspěšným průnikem Horký a vzápětí měl šanci i Kousal, ale Svoboda uchránil vítkovické vedení. Domácí výsledek nedokázali pojistit z přečíslení Pyrochty s Lakatošem, a tak se Pardubice nadechly k závěrečnému tlaku a power play, ve které ostřelovaly vítkovickou branku. Svoboda ale všechny ataky přestál a 53 sekund před koncem mohl do prázdné branky zpečetit výhru Irgl.

Ohlasy trenérů

Radek Philipp (Vítkovice): „První třetina z naší strany nebyla až tak kvalitní, nebyli jsme silní na kotouči a prohrávali jsme osobní souboje. Můžeme být rádi, že skončila 2:2. Od druhé části jsme zlepšili pohyb, měli jsme tlak do brány, vynutili si fauly a pomohli si přesilovkou. To byla hodně povedená třetina. A poslední jsme si kromě toho krásného gólu vcelku pohlídali.“

Richard Král (Pardubice): „Podali jsme bezkrevný, nedisciplinovaný výkon, hodnotí se mi to těžko. Až na pár jedinců to bylo bez potřebného nasazení. Zaslouženě jsme prohráli a s takovým výkonem nemůžeme v play off uspět. Absolutně se mi to nelíbí a musíme si k tomu ve středu něco říct.“

SESTŘIH: Vítkovice - Pardubice 5:3. Dynamo podlehlo Ostravanům poprvé v sezoně, dvě branky dal Lakatoš
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 15:04. Lakatoš, 15:53. Fridrich, 34:13. Lakatoš, 35:29. Mallet, 59:07. Irgl

Hosté: 06:36. Blümel, 16:25. Poulíček, 42:12. L. Horký

Sestavy

Domácí: Mi. Svoboda (Dolejš) – Pyrochta, R. Polák (C), Galvinš, R. Černý, Koch, L. Kovář, L. Doudera – L. Krenželok (A), Hruška, Lakatoš – Svačina, J. Mikyska, Irgl (A) – Mallet, Flick, M. Kalus – Fridrich, Werbik, Dej.

Hosté: Klouček (Barulin) – Vála, Nakládal (C), Mikuš, Ďaloga, J. Kolář (A), Hrádek, Bučko – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Camara, R. Kousal, A. Kosticyn – L. Horký, O. Roman, M. Kratochvil – Pochobradský, Rohlík, Costa.

Rozhodčí

Horák, Pražák – Šimánek, Zíka

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

00 diváků

Skvělý Káňa zastavil rozjetou Kometu

Olomouc vstoupila na brněnský led s aktivní hrou, akce Komety napadala už v zárodcích. Rozjetý domácí tým se tak neprosazoval a ani si nevytvářel střelecké příležitosti. První přišla až v přesilové hře a opět perfektně sehrané kombinaci, na jejímž konci byl 20. gól Petera Schneidra v sezoně.

Kometa tak vzala vítr z plachet Hanákům, kteří měli do té doby mírnou převahu. Další šanci na navýšení skóre měl v 19. minutě Mueller, ale Konrád jeho střelu zlikvidoval.

Hosté byli blízko vyrovnání ve 25. minutě, kdy Vejmelkovi vypadl puk po střele Káni, ale obránci k němu byli blíže než dotírající Kunc s Nahodilem. Gól tak přišel rovněž v přesilové hře, kdy zakončoval zblízka Knotek.

Po vyrovnávacím gólu získala hra ještě větší spád, útoky se střídaly na obou stranách. Největší šanci na vedoucí gól měla Olomouc, ale Vejmelka během chvilky vychytal Nahodila, Ondruška i Navrátila. Krátký byl až na nájezd Olesze 20 vteřin koncem druhé třetiny.

Kometa musela ve třetí třetině více rozvinout svoji ofenzívu, ale narážela na výborně organizovanou obranu hostí, která začínala už ve středním pásmu. Až ve 49. minutě vyrovnal Zaťovič, v závěru mělo Brno převahu, ovšem bez efektu.

Utkání se tak muselo prodlužovat. Klíčový moment přišel v 62. minutě, kdy byl vyloučen Klepiš a hosté početní výhodu využili. Olomouc tak vyhrála potřetí za sebou, venku Kohouti bodovali popáté v řadě a čtyřikrát z toho vyhráli.

Ohlasy trenérů

Jan Zachrla (Kometa): „Dnes jsme si více než bod nezasloužili a to musíme být i za něj rádi. Prospali jsme úvod utkání, prostřední část patřila soupeři. Až ve třetí třetině jsme možná připomínali tým, který měl dobrou sérii a udělal body. Rozhodně nemůžeme být s naším výkonem spokojeni. Možná tam bylo uspokojení, když jsme před tím porazili Liberec, Vary, Hradec a další týmy před námi. Byl to asi problém v hlavách našich hráčů, kteří si mysleli, že se soupeř porazí sám. Nebyl to dobrý příklad pro blížící se play off.“

Jan Tomajko (Olomouc): „Kvůli bouračce na dálnici jsme stáli asi hodinu v zácpě, ale i přes toto zdržení jsme odehráli dobrý zápas. Věděli jsme, že se Kometě daří a že má za sebou velkou sérii. Jejich první lajna nám dala oba góly, ale musím říct, že jsme bojovali celý zápas. Podržel nás Konrád a využili jsme dvě přesilovky, což se nám tak často nestává.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Olomouc 2:3p. Tři body Káni ukončily domácím sérii výher
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 12:53. Schneider, 48:40. Zaťovič

Hosté: 27:55. J. Knotek, 39:39. Olesz, 63:15. J. Káňa

Sestavy

Domácí: Vejmelka (Klimeš) – F. Král, Zámorský, Kučeřík, Holland, Gulaši, Svozil, Bartejs – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller (A) – Plášek ml., Brabenec, Klepiš (A) – Bondra, Rákos, Schneider – Valský, Střondala, Kusko.

Hosté: Konrád (Lukáš) – A. Rutar, Ondrušek (A), Škůrek, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík (C), Valenta – Kunc, Nahodil, J. Káňa – Olesz, Kolouch, Strapáč – Navrátil, J. Knotek (A), Ostřížek – Bambula, Handl, Burian.

Rozhodčí

Hradil, Šindel – Brejcha, Axman

Stadion

DRFG arena

Mladoboleslavský bek Martin Pláněk (vlevo) oslavuje gól
Mladoboleslavský bek Martin Pláněk (vlevo) oslavuje gól

Z V VP PP P Skóre B
1. Sparta 52 32 3 6 11 194:116 108
2. Třinec 52 31 4 5 12 187:130 106
3. M. Boleslav 52 26 6 7 13 167:126 97
4. Liberec 52 24 8 5 15 152:118 93
5. Plzeň 52 24 6 7 15 170:128 91
6. Mountfield 52 26 4 3 19 144:127 89
7. Pardubice 52 21 7 4 20 141:146 81
8. Vítkovice 52 20 4 6 22 130:142 74
9. Brno 52 19 5 6 22 144:152 73
10. K. Vary 52 17 8 6 21 145:176 73
11. Litvínov 52 17 8 5 22 133:146 72
12. Olomouc 52 14 6 5 27 105:156 59
13. Zlín 52 11 3 4 34 108:178 43
14. Č. Budějovice 52 6 4 7 35 128:207 33

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud