Ondřej Kuchař
19. dubna 2021 • 05:00

Třesk ve Spartě: Končí TOP bek i řada útočníků. Řeší se posila z NHL

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

O konci hlavního trenéra Miloslava Hořavy ve Spartě už je jasno. Jak se ale změní hráčský kádr šampiona základní části a poraženého semifinalisty play off? Zatím jsou známé převážně odchody. A bude jich hodně. Rýsují se však také první jména nových posil. Podle informací deníku Sport by zatím tou nejzvučnější mohl být útočník, který se snaží prosadit v NHL.



Zatímco na ledě vrcholí boje o Masarykův pohár ve finále mezi Třincem a Libercem, v zákulisí už pomalu doznívá válka o hráče. Budování kádrů pro příští sezonu jde do cílové rovinky. Spousta hokejistů už má o svém novém působišti jasno, leckdo však ještě na podpis smlouvy čeká. Za necelé dva týdny, 1. května, manažeři extraligových klubů slavně oznámí první posily.

Nejinak tomu je také v pražské Spartě. „Hned na začátku května bychom měli oznámit první změny v kádru. Již v tomto týdnu bychom ale měli zveřejnit jména dalších hráčů, kteří budou pokračovat v našem týmu,“ říká sportovní ředitel Petr Ton. „Někteří tým naopak opustí, ať už kvůli výkonnosti, nebo skutečnosti, že potřebují znovu nastartovat stagnující kariéru. S některými hráči jsme se nedomluvili na pokračování kvůli finančním požadavkům, což nás mrzí. Jiným jsme naopak nemohli nabídnout takovou roli, jakou si přáli.“

O koho jde? Kdo v rudém dresu skončí?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud